Οι «γείτονες» απειλούν τον Κλοπ

Το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ κλέβει απόψε (22:00) την παράσταση με την Έβερτον να φιλοξενεί την συντοπίτισσά της Λίβερπουλ. Ένα ντέρμπι που έχει πάντα τη δική του αίγλη και που η παράδοση το θέλει ισόπαλο και τις περισσότερες φορές με γκολ και από τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ μετά τη νίκη με 2-1 επί της Αρσεναλ.

Ο Κούμαν δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο αμυντικό Τζαγκιέλκα και όλα δείχνουν ότι θα στηριχτεί στο δίδυμο Γουίλιαμς – Φούνες Μόρι στο κέντρο της άμυνας. Παραμένουν τραυματίες οι μεσοεπιθετικοί Μπολάσι και Κονέ.

Ισχυρό κίνητρο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αποτελεί το γεγονός ότι με νίκη περνά και πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ χρησιμοποίησε στο προηγούμενο ματς, κόντρα στη Μίντλεσμπο τον μέχρι τότε αναπληρωματικό τερματοφύλακα Μινιολέ και μετά τη νίκη με 3-0 είναι πιθανό να τον εμπιστευθεί και πάλι.  Εκτός δράσης παραμένει ο εδώ και καιρό τραυματίας μεσοεπιθετικός Κουτίνιο.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Έβερτον – Λίβερπουλ εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ