Δύο πληγωμένοι ψάχνουν γιατρειά στη Λεωφόρο

Στη μετά Στραματσόνι εποχή, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30), ο οποίος βίωσε και αυτός μι εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα με τα περί Τζαβέλλα ειπωμένα από τον Ιλια Ιβιτς και όσα προκάλεσαν αυτά. 

Ο νέος τεχνικός των «πράσινων» δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λεντέσμα, Σάμπα και τον νεαρό Ευαγγέλου.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Στιλ, Βλαχοδήμο Ο., Κουτρουμπή, Χουχούμη, Μαρινάκη, Μέστο, Μολέντο, Τελάντερ, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ιβανόφ, Γουακάσο, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι, Μπεργκ.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να συνέλθει από την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο (4-3). Στο… περιθώριο τέθηκε ο μέχρι πρότινος αρχηγός Τζαβέλλας που κρίθηκε υπεύθυνος για την ήττα στη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Την εστία του ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί εκ νέου ο Μπρκιτς ελλείψει του τραυματία Γλύκου, ενώ ο Αθανασιάδης διεκδικεί φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1 του Βλάνταν Ίβιτς που ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Περέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπρκιτς, Βελλίδης, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Κάμπος, Ροντρίγκες.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ εδώ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ