Φαβορί η Λίβερπουλ αλλά…

Δύσκολη αποστολή για τη γηπεδούχο Μπόρνμουθ, η οποία φιλοξενεί την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ (15:30), η οποία φέτος έχει βάλει από πολύ νωρίς πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Η Μπόρνμουθ ήταν εξαιρετική απέναντι στην Αρσεναλ, όμως δεν κατάφερε να πάρει βαθμό. Η ενδεκάδα της αποτελεί γρίφο για το ματς με τη Λίβερπουλ καθώς κάποιοι παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Βέβαια έτσι κι αλλιώς αυτό δημιούργησε πρόβλημα στην προετοιμασία της ομάδα. Οι παίκτες που έχουν ενοχλήσεις είναι ο τερματοφύλακας Μπόρουτς,  ο μεσοεπιθετικός Στάνισλας και ο αμυντικός Ντάνιελς. Και για τους τρεις υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αγωνιστούν. Αντίθετα, μάλλον θα απουσιάσει ο Σέρμαν ενώ δεδομένο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί ο Κουκ. 

Δεδομένα τα προβλήματα για τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος φυσικά δεν υπολογίζει στον Βραζιλιάνο Κουρίνιο, ο οποίος θα επιστρέψει με το νέο έτος. Στη διάθεση του Κλοπ τέθηκε ο Λαλάνα, κατά πάσα πιθανότητα και ο Φιρμίνο ενώ παραμένει τραυματίας ο Στάριτζ και φυσικά οι εδώ και καιρό απόντες Σακό και Γκόμεζ.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ