Η ψυχολογία δεν δείχνει… Ηρακλή

Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 17:15 για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και αυτό που θέλει είναι την πρώτη νίκη του στη διοργάνωση.

Ο «Γηραιός» αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου και το κακό γι’ αυτόν είναι ότι αυτή θα παραταχθεί το Καυτανζόγλειο με εξαιρετική ψυχολογία καθώς έχει τρεις νίκες στο πρωτάθλημά της Football League και μια στο κύπελλο με τον ΟΦΗ στους τέσσερις επίσημους αγώνες που έχει δώσει.

Αντίθετα, η κατάσταση στον Ηρακλή δεν είναι η καλύτερη καθώς παραμένει χωρίς νίκησε πρωτάθλημα και κύπελλο και φυσικά το φαβορί για τον υποβιβασμό.

Θετικό στοιχείο η αγωνιστική πληρότητα καθώς ο Ο Λεοζίνιο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Αλέξανδρος Κούρος το αιμάτωμα στο δεξιό γαστροκνήμιο.

Η αποστολή: Αγγελόπουλος, Βοσνακίδης, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Κούρος, Κυριακίδης, Λάμπρου, Λουκίνας, Πασας, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Χουάντερσον, Μοντέϊρο, Λεοζίνιο, Περνίς, Περόνε.

Αγωνιστική πληρότητα και για τον Απόλλωνα καθώς αποθεραπεύτηκε πλήρως και ο Σάββας Σιατραβάνης.

Ο Δημήτρης Σπανός επέλεξε τους Χιώτη, Μαυρίδη, Ντάσιο, Δεληζήση, Κύργια, Βαλεριάνο, Ρουμπουλάκου, Κονέ, Τσιάρα, Ρομάνο, Αλμπάνη, Σιατραβάνη, Κάσσο, Τζάνη, Καμαρινόπουλο, Διαμαντόπουλο, Καλλέργη και Πάνο.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ηρακλής – Απόλλων, εδώ.

Διαβάστε επίσης:

«Ποντικοί» στα σπίτια αστέρων του ελληνικού πρωταθλήματος

Η μυθική εμφάνιση του Αντετοκούνμπο απέναντι στον ΛεΜπρόν Τζέιμς – ΒΙΝΤΕΟ

Θύμα διάρρηξης άσος του Ολυμπιακού

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ