Μουρίνιο εναντίον Βενγκέρ χωρίς Ζλάταν

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση στην Πρέμιερ Λιγκ με ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Αρσεναλ (14:30). Moυρίνο εναντίον Βενγκέρ δηλαδή, με καλή παράδοση για τους γηπεδούχους, αλλά και πολλές απουσίες.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στη 6η θέση της βαθμολογίας, 8 πόντους μακριά από την κορυφή και στην τελευταία αναμέτρησή της για το πρωτάθλημα, πριν τη διακοπή, επικράτησε εύκολα 3-1 στην έδρα της Σουόνσι, με πρωταγωνιστή τον Ιμπραΐμοβιτς, που πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Ο Σουηδός όμως σήμερα είναι τιμωρημένος και έτσι οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ τους. Εκτός και οι αμυντικοί Σμόλινγκ, Μπαϊγί. Τουλάχιστον, εξέτισε και επιστρέφει ο πολύτιμος μέσος Ερέρα. Οι «κόκκινοι» διάβολοι έχουν καλή παράδοση απέναντι στην Άρσεναλ . Χαρακτηριστικό είναι ότι τις 9 τελευταίες φορές που την έχουν φιλοξενήσει, μετρούν 7 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η Άρσεναλ βρίσκεται στην 4η θέση, με 24 πόντους, δύο μακριά από την κορυφή. Η ομάδα του Βενγκέρ κάνει καλή σεζόν, έχοντας μόλις μία ήττα στη σεζόν σε 11 ματς (9-3-1), αυτή κόντρα στη Λίβερπουλ στην πρεμιέρα (3-4). Στον τελευταίο αγώνα της παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι του Λονδίνου απέναντι στην Τότεναμ (1-1). Την Τετάρτη ακολουθεί κρίσιμο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ, το αποτέλεσμα του οποίου είναι αρκετά πιθανό να κρίνει την πρωτιά του ομίλου. Εκτός οι Μπεγερίν και Καθόρλα. Είχε κάποιες ενοχλήσεις ο Αλέξις Σάντσεθ, αλλά μάλλον θα αγωνιστεί κανονικά.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ εδώ

 

 

σχολίασε κι εσύ