Δύσκολο τεστ για τον αήττητο Άρη

Το πιο σοβαρό αγωνιστικό τεστ του Άρη επί ευρωπαϊκού εδάφους δίνεται σήμερα (21:00) στο Αλεξάνδρειο απέναντι στην Μπάνβιτ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο.

Η τουρκική ομάδα – σε αντίθεση με τον – Άρη διανύει εξαιρετικό διάστημα. Είναι αήττητη στο Τσάμπιονς Λιγκ με ρεκόρ 3-0 και δύο εκτός έδρας όπως οι κίτρινοι, ωστόσο είναι αήττητη και στο τουρκικό πρωτάθλημα με ρεκόρ 5-0, οδηγώντας την κούρσα (μαζί με την Εφές) σε μια πολύ ανταγωνιστική λίγκα.

Είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη, παρότι σε σχέση με την περσινή χρονιά άλλαξε όλους τους ξένους της εκτός του Σλοβένου σέντερ, Γκάσπερ Βίντμαρ.

Ο Άρης προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχει χάσει έδαφος στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά στην Ευρώπη παραμένει αήττητος και αντιλαμβάνεται ο καθένας την χρησιμότητα του σημερινού αποτελέσματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη πρέπει να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό που παρουσίασε απέναντι στον Ολυμπιακό ως προς την επιθετική λειτουργία, να περιορίσει την δράση του Τζόρνταν Θίοντορ από τον οποίο περνάει όλο το παιχνίδι της Μπάνβιτ και κυρίως οι παίκτες του θα πρέπει να… νιώσουν την σημαντικότητα του αγώνα και να είναι 100% συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο.

Είναι ένα παιχνίδι που ο Άρης πρέπει να κερδίσει, για να μπορέσει να βρει μια αγωνιστική σταθερότητα, να βρει έναν… μπούσουλα να κερδίζει τέτοια παιχνίδια, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Ευρώπη.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για των αγών Αρης – Μπάνβιτ εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ