Στους “8” του Λιγκ Καπ προκρίθηκε η Λίβερπουλ – ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Στάριτζ η Λίβερπουλ επικράτησε της Τότεναμ 2-1 στο «καυτό» Άνφιλντ και πήρε την πρόκριση στους «8» του Λιγκ Καπ. Την πρόκριση πήρε και η Άρσεναλ που με δύο γκολ του Τσάμπερλεϊν νίκησε τη Ρέντινγκ.

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ο Στάριτζ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του μετά από μπαλιά του Γκρούιτς, γράφοντας το 1-0.

Η Τότεναμ ανέβηκε μετά το γκολ και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της για να ισοφαρίσει, έπεφτε όμως πάνω στην καλή άμυνα της ομάδας του Κλοπ, που κρατούσε το σκορ πρόκρισης.

Στο 64’ ο Στάριτζ «ξαναχτύπησε» και διπλασίασε τα τέρματα των «κόκκινων», γράφοντας το 2-0 επί της Τότεναμ.

Στο 76’ η Τότεναμ κατάφερε να μειώσει σε 2-1, με τον Γιάνσεν να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ των «πετεινών».

Το σκορ έμεινε μέχρι τέλους και η Λίβερπουλ του Κλοπ πανηγύρισε την πρόκριση στο «καυτό» Άνφιλντ στις οχτώ καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Αγγλίας, διατηρώντας την «παράδοση» που τη θέλει αήττητη απέναντι στους «πετεινούς» στις τελευταίες 9 πια συναντήσεις τους.

Δείτε το βίντεο από το Goals Today:

Στο παιχνίδι της Άρσεναλ, οι «κανονιέρηδες» άνοιξαν το σκορ στο 33’ με τον Τσάμπερλεϊν να βρίσκει τα δίχτυα της Ρέντινγκ για το 1-0.

Στο 77’ ο Τσάμπερλεϊν βρήκε ξανά τα δίχτυα της Ρέντινγκ, μετά από μπαλιά του Ζιρού και έγραψε το 2-0 για την Άρσεναλ.

Το σκορ έμεινε μέχρι τέλους και έτσι οι «κανονιέρηδες» προκρίθηκαν στους «8» του Λιγκ Καπ, αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα!

Οι συνθέσεις

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Μινιολέ, Μορένο, Κλαβέν, Λέιβα, Άρνολντ (69’ Κλιν), Βαϊνάλντουμ, Στιούαρτ, Γκρούιτς (89’ Καν), Ετζάρια, Στάριτζ, Οριγκί (68’ Ινγκς)

ΤΟΤΕΝΑΜ (Ποκετίνο): Βορμ, Τριπιέρ, Βίκερς, Βίμερ, Ντέιβις, Ντάιερ (68’ Βανιάμα), Γουίνκς, Ονομά, Κάρολ (60’ Λαμελά), Ν’ Κουντού (84’ Χάρισον), Γιάνσεν

ΑΡΣΕΝΑΛ (Βενγκέρ): Μαρτίνες, Γκιμπς, Γκαμπριέλ, Χόλντινγκ, Τζέκινσον, Νάιλς, Ελνένι, Αϊόμπι, Αντελαΐντ (66’ Ζιρού), Τσάμπερλεϊν (80’ Ζελαλέμ), Πέρεθ (72’ Γουίλοκ)

ΡΕΝΤΙΝΓΚ (Σταμ): Αλ Χαμπσί, Ουάτσον (67» Γκράβεν μπερτς), Μουρ, Μπλάκετ, Ομπίτα, Μακ Κλίρλι, Βαν Ντε Μπεργκ (79’ Κουίν), Έβανς, Κέλι, Σάμουελ, Χάριοτ (56’ Κέρμοργκαντ)

Στα υπόλοιπα ματς

Λιντς Γιουνάιτεντ-Νόριτς 1-2 (42’ Άντονσον /14’ Πίτσαρντ, 102′ Ολιβέιρα) Παράταση

Μπρίστολ Σίτι-Χαλ 1-2 (93’ Τόμλιν /43’ Μαγκουάιρ, 47’ Ντόσον)

Νιούκαστλ-Πρέστον 6-0 (19’, 56’ Μίτροβιτς, 38’ , 87’ Ντιάμ, 52’ Ρίτσι, 91’ Πέρες)

ΠΗΓΗ: Filathlos.gr

Διαβάστε επίσης:

Αρκετές εκπλήξεις στο Κύπελλο Γερμανίας

Απότομη προσγείωση για τη Μίλαν – BINTEO

Ξεκινά το NBA με ρεκόρ ξένων παικτών

Σαρλερουά-ΑΕΚ 58-80 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο 91-81 (ΤΕΛΙΚΟ)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ