Ποιος ξένος παίκτης γίνεται Έλληνας και τον θέλει ο Σκίμπε στην Εθνική

Μετά τον Ντανιέλ Μπατίστα και τον Χοσέ Χολέμπας, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, που ήρθε στη χώρα μας ως ξένος αλλά θα αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα, είναι πολύ πιθανόν να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής.

Ο λόγος για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, ο οποίος έχει εκκινήσει τη διαδικασία απόκτησής της ελληνικής υπηκοότητας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε αναμένει την ολοκλήρωση της διαδικασίας, για να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Σκίμπε αναζητά έναν κεντρικό χαφ με τρεξίματα στον άξονα της μεσαίας γραμμής και έχει ενημερώσει την ΕΠΟ ότι από τη στιγμή που ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εξασφαλίσει την ελληνική υπηκοότητα, θα τον καλέσει άμεσα στην Εθνική. Τώρα για το πότε θα καταφέρει ο Ζέκα να γίνει και με υπογραφή ελληνικού Δημοσίου Έλληνας; Όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί έως το τέλος του 2016.

Έτσι δεν θα προλάβει το ματς της 13ης Νοεμβρίου με τη Βοσνία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ. Ωστόσο, θα είναι στη διάθεση του Σκίμπε να τον καλέσει στα επόμενα ματς.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ένας άλλος συμπατριώτης του Ζέκα είχε βρεθεί μία ανάσα από την Εθνική Ελλάδας. Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος ήταν και είναι ακόμα δεμένος συναισθηματικά με τον ΠΑΟΚ. Όταν όμως τέθηκε αυτό το δίλημμα, ο βραχύσωμος πρώην μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου επέλεξε να παίξει στην Εθνική Πορτογαλίας, με την οποία το καλοκαίρι στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος από την Εθνική ομάδα ο Χολέμπας

Σκίμπε: Ήταν υποχρέωση μας το τρία στα τρία

Σκίμπε: Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση στο Μουντιάλ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ