Υπόκλιση των πορτογαλικών εφημερίδων στον Μήτρογλου

Η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στην ενδεκάδα της Μπενφίκα, μετά τον τελευταίο τραυματισμό του, ήταν αρκούντως εντυπωσιακή και συνδυάστηκε με ευρείας έκτασης νίκη επί της Μπράγκα (3-1), στο ντέρμπι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική στην πορτογαλική Λίγκα.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 82΄ από τον Ζοσέ Γκόμες, άνοιξε κι έκλεισε το σκορ στο «Ντα Λουζ» με τα γκολ του στο 27ο και 78ο λεπτό, ενώ ενδιάμεσα είχε διπλασιάσει ο Πίτσι στο 74΄, για να μειώσει στις καθυστερήσεις ο Ρόσιτς.

Οι «αετοί της Λισαβόνας» ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας την Σπόρτινγκ που είχε ηττηθεί από τη Ρίο Άβε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος,» είπε ο Έλληνας επιθετικός, που είχε λείψει από τα ματς των πρωταθλητών με Αρούκα και Μπεσίκτας.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι ζήτησε ο προπονητής. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη,» τόνισε στην τηλεόραση της A Bola (BTV), ο Έλληνας επιθετικός, που εκλέχθηκε κορυφαίος της αναμέτρησης, από τους οπαδούς, που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ικανοποιημένος από την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου και ο προπονητής της Μπενφίκα Ρουί Βιτόρια: «Είχε σκοράρει και με την εθνική, όπου τραυματίστηκε. Είναι καλό για τους επιθετικούς να σκοράρουν,» είπε.

«Ο Μήτρογλου είναι ισχυρός στην περιοχή, έχει ένα υψηλό ποσοστό ολοκλήρωσης της φάσης. Είναι καλό γι αυτόν, αλλά πάνω απ ‘όλα για μας. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε βαθμούς,» πρόσθεσε ο Ρουί Βιτόρια στην BTV.

Φυσικά ο Κώστας Μήτρογλου αποτέλεσε το πρωτοσέλιδο θέμα των αθλητικών εφημερίδων της Πορτογαλίας, όπως και σε αυτά πολλών πολιτικών.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Διαβάστε επίσης:

Και άλλο γκολ ο Μήτρογλου – Νίκησε η Μπενφίκα – ΒΙΝΤΕΟ

Εκπληκτικό γκολ ο Μήτρογλου, προηγείται η Μπενφίκα – ΒΙΝΤΕΟ

Το εκπληκτικό γκολ του Μήτρογλου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ