Η έκπληξη του Ίβιτς για τον Κουλούρη

Ο Βλάνταν Ίβιτς απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Καμία όμως από αυτές δεν αφορούσε το πρόσωπο του αγώνα, τον Ευθύμη Κουλούρη. Κι ο προπονητής του «δικεφάλου» εξεπλάγην. 

«Περίμενα να με ρωτήσετε για τον Κουλούρη», είπε μόλις ολοκληρώθηκαν οι ερωτήσεις και έφυγε. Η ευκαιρία των δημοσιογράφων είχε χαθεί…

Νωρίτερα ο Ίβιτς είχε δηλώσει:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η ομάδα που δημιούργησε πολλές φάσεις και στο πρώτο ημίωρο έπαιξε ωραίο και καλό ποδόσφαιρο. Αρχίσαμε να δυσκολεύουμε μόνοι μας τον εαυτό μας με πάσες σε σημείο του γηπέδου που δεν χρειαζόταν καθόλου. Ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε φάσεις».

Όταν ρωτήθηκε για το πρωτάθλημα με αφορμή το 2Χ2 που έχουν οι τέσσερις “μεγάλοι” σημείωσε:

«Δε νομίζω ότι θα κριθεί στα ντέρμπι ανάμεσα στους τέσσερις ομάδες. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι κάναμε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος υπήρξε ανασφάλεια μην τυχόν δεχτούμε γκολ. Δεν επιτρέπω στους παίκτες μου να σκέφτονται παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι».

Για την απουσία του Τσίμιροτ, είπε:

«Δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε με τον Τσίμιροτ. Αν το παιχνίδι ήταν 24 ώρες μετά θα μπορούσε να παίξει. Το ρόστερ μου είναι μεγάλο και είμαι ικανοποιημένος από αυτό. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και θέλουμε χρόνο αλλά χρειάζεται να κάνουμε και νίκες. Οι παίκτες μου ξέρουν που παίζουν και αυτό είναι καλό και εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι είναι δυνατόν να καταλάβουν τις απαιτήσεις που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ».

Για την αποβολή του Μπέρτου είπε:

«Ήταν φανερό γιατί έγινε μπροστά μου. Ήμουν σίγουρος ότι τη φάση την είδε ο τέταρτος και περίμενα απλά να ενημερώσει. Αυτή είναι άλλωστε η δουλειά του».

ΠΗΓΗ: Pamesports.gr

Διαβάστε επίσης:

Πέρασε από την Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

Η Ελλάδα υποχώρησε ξανά στη 15η θέση της UEFA

ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα 0-0 (Τελικό)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ