Κατερίνα Στεφανίδη: Κάναμε ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για το μετάλλιο – ΒΙΝΤΕΟ

«Πετύχαμε τους στόχους μας, περιμένουμε πως και πως τις διακοπές. Είμαστε ικανοποιημένοι, κάναμε ακριβώς αυτό που έπρεπε για να πάρουμε την πρώτη θέση», είπε η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη.

«Πιστεύαμε σίγουρα για ένα μετάλλιο. Ο Μιτς πίστευε για κάτι παραπάνω και με έκανε κι εμένα να πιστέψω. Κάναμε ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για το μετάλλιο», δήλωσε η Ελληνίδα αθλήτρια.

Για το αν κατάλαβε με τη “βουτιά” του συζύγου της ότι έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, η χρυσή Ολυμπιονίκης απάντησε: «Δεν συνηθίζω να κοιτάζω άλματα άλλων αθλητριών. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει»

Για το πού αφιερώνει το χρυσό μετάλλιο, η Κατερίνα Στεφανίδη είπε: «Ευχαριστώ όλον τον κόσμο για την υποστήριξη, αλλά ο σύζυγός μου με υποστηρίζει πριν το μετάλλιο, οπότε η αφιέρωση παραμένει σε αυτόν»

Το χρυσό κορίτσι του ελληνικού στίβου στο άλμα επί κοντώ ξεκίνησε το μακρινό ταξίδι της επιστροφής από το Ρίο, την πόλη που δοξάστηκε, και έφτασε μέσω Παρισιού στην Ελλάδα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έφτασε μαζί με τον σύζυγο και προπονητή της Μιτς Κρίερ.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την υποδέχθηκε αρκετός κόσμος που παραβρέθηκε στο αεροδρόμιο και την αποθέωσε για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Στεφανίδη θα παραβρεθεί σε ειδική εκδήλωση σήμερα στην Παλλήνη την οποία διοργανώνει ο Δήμος, εκεί που η Ολυμπιονίκης έκανε τα πρώτα της βήματα στον στίβο.

Ο Δήμος Παλλήνης θα δώσει όνομα της στο στάδιο της περιοχής σε μια προσπάθεια να τιμήσει την Κατερίνα Στεφανίδη.

«Σε ευχαριστούμε γιατί μας δίνεις δύναμη και μας εμπνέεις», έγραφε ένα από τα πανό που είχαν φτιάξει κάποιοι που την περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα και ο επίσης Χρυσός Ολυμπιονίκης στην 31η Ολυμπιάδα,  Λευτέρης Πετρούνιας.

Διαβάστε επίσης:

Η άφιξη της Κατερίνας Στεφανίδη στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ