Το μήνυμα της Στεφανίδη στο Facebook

Λίγο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η Κατερίνα Στεφανίδη με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook αναφέρεται στο άγχος και την ανυπομονησία που είχε τις ημέρες πριν από τον αγώνα της, σημειώνοντας παράλληλα ότι η σημερινή ημέρα θα είναι μέρα ξεκούρασης για την ίδια και τον άντρα της.

«Ήταν ένα απίστευτο βράδυ και μια απίστευτη χρόνια και σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και υποστήριξη σας. Θα επανέλθουμε στην πραγματικότητα αύριο μετά την απονομή» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έγραψε:

«Όπως φαντάζεστε την τελευταία εβδομάδα δεν έχουμε κοιμηθεί καλά λόγω άγχους και ανυπομονησίας. Είναι λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στο Ρίο και πριν λίγο φτάσαμε στο δωμάτιο μας στο Ολυμπιακό χωριό. Για αυτόν το λόγο εγώ και ο άντρας μου αποφασίσαμε ότι αύριο (δηλαδή σήμερα) είναι καλυτέρα να περάσουμε μια μέρα μαζί ήρεμοι και χωρίς συνεντεύξεις. Ήταν ένα απίστευτο βράδυ και μια απίστευτη χρόνια και σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και υποστήριξη σας. Θα επανέλθουμε στην πραγματικότητα αύριο μετά την απονομή η οποία είναι στις 8:15 το βράδυ ώρα Ρίο». 

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Η Στεφανίδη πανηγυρίζει με τον Μπολτ – ΦΩΤΟ

Ρατσιστική επίθεση μέσω twitter στην Στεφανίδη

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ