«Κόκκινος διάβολος» και επίσημα ο Πογκμπά! – Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία – ΒΙΝΤΕΟ

Το «σήριαλ» του καλοκαιριού έλαβε και επίσημα τέλος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πολ Πογκμπά για τα επόμενα πέντε χρόνια, με τον Γάλλο να επιστρέφει στο «Ολντ Τράφροντ» μετά την αποχώρησή του από αυτό το 2012.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πυροδότησαν την «βόμβα», με τον Γάλλο άσο να υπογράφει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν.

Το ποσό της μεταγραφής δεν έγινε γνωστό, ωστόσο δεδομένα πρόκειται πλέον για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου (110 εκ. ευρώ), ξεπερνώντας τα 100 εκ. ευρώ που δαπάνησε η Ρεάλ για τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Γιουνάιτεντ πλήρωσε λοιπόν και με το παραπάνω το… λάθος της, με τον 23χρονο να επιστρέφει στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από τέσσερα χρόνια, όταν και μεταγράφηκε έναντι ενός ευτελούς ποσού στη Γιουβέντους το 2012.

Στις πρώτες του δηλώσεις, όντας και πάλι ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων», ο Πογκμπά ανέφερε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Γιουνάιτεντ. Πάντα ήταν ένας σύλλογος με ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και πραγματικά περιμένω να δουλέψω με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Απόλαυσα την καριέρα μου στη Γιουβέντους και έχω κάποιες φανταστικές μνήμες ενός μεγάλου συλλόγου με παίκτες που θεωρώ φίλους. Αισθάνθηκα όμως πως ο χρόνος ήταν ο σωστός για να επιστρέψω στο Ολντ Τράφορντ. Πάντα απολάμβανα να παίζω μπροστά στους οπαδούς και δεν μπορώ να περιμένω να συνεισφέρω στην ομάδα. Είναι ο σωστός σύλλογος για εμένα για να πετύχω τα πάντα όσα ελπίζω στο παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, δήλωσε: «Ο Πολ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και θα είναι ένα κλειδί στην ομάδα της Γιουνάιτεντ που θέλω να χτίσω εδώ για το μέλλον. Είναι γρήγορος, δυνατός, σκοράρει και διαβάζει το παιχνίδι καλύτερα από πολλούς παίκτες που είναι μεγαλύτεροί του. Είναι στα 23, έχει την ευκαιρία να κάνει δική του τη θέση εδώ για πολλά χρόνια. Είναι νέος και θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Έχει την ευκαιρία να βρίσκεται στην ομάδα της καρδιάς του για την επόμενη δεκαετία και παραπάνω».

Δείτε το βίντεο της επιστροφής του:

 

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε επίσης:

Ρίο – Στον ημιτελικό η τετράκωπος

Ανακοίνωσε Μάρτινς ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακοί Αγώνες – Εντυπωσιακό ξεκίνημα για Κοκκαλάνη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ