Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο γράμμα του Διαμαντίδη

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποχαιρέτησε τους φίλους του μπάσκετ με συγκινητική επιστολή που δημοσίευσε η Ευρωλίγκα στην ιστοσελίδα της και στην οποία τονίζει ότι: «Είμαι εγώ που πρέπει να ευχαριστήσω το μπάσκετ που μου έδωσε μια σπουδαία ζωή». Ο «Τρισδιάστατος» επισημαίνει ότι: «Οι πιο σπουδαίες αναμνήσεις μου θα είναι πάντα ντυμένες στα πράσινα».

Η επιστολή του Δημήτρη Διαμαντίδη:

«Μπορώ μόνο να πω ευχαριστώ. Κάποιοι λένε ότι οι φίλοι του μπάσκετ πρέπει να με ευχαριστήσουν για όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στο παρκέ. Λένε ότι υπήρξα ένας σπουδαίος παίκτης και κάποιοι ακόμα τόλμησαν να με συγκρίνουν με μερικούς από τους πιο σπουδαίους θρύλους στην ιστορία του αθλήματος. Κάποιοι λένε ότι ο Παναθηναϊκός και το ελληνικό μπάσκετ πρέπει να με τιμήσουν για όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν αφοσιωμένος σε αυτά τα χρώματα.

Σε όλους αυτούς που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να πω ότι είστε εντελώς λάθος.

Είμαι εγώ που πρέπει να ευχαριστήσω το μπάσκετ που μου έδωσε μια σπουδαία ζωή, που μου επέτρεψε να δουλέψω σε αυτό που αγαπώ πιο πολύ. Που με έκανε να ζήσω για πολλά χρόνια, απίστευτες στιγμές, τις οποίες λίγοι μπορούν να βιώσουν. Πρέπει να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την διαρκή αγάπη και υποστήριξη, αμφότερες σε καλές και κακές στιγμές».

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Αποσύρει τη φανέλα του Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ