Η δήλωση του Κατσικάρη για τον Παππά που θα συζητηθεί

Λίγο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας ενόψει του προ-ολυμπιακού τουρνουά στο Τορίνο, ο Φώτης Κατσικάρης αναφέρθηκε στη μη κλήση του Νίκου Παππά στην αποστολή της “γαλανόλευκης” ενώ χαρακτήρισε ως κομβικό τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής:

«Γνωρίζουμε ότι είναι ένα τουρνουά ειδικών καταστάσεων. Θα παίξουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Κατά πόσο θα εμφανιστούμε έτοιμοι από το πρώτο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι έχουμε παίκτες από διαφορετικές καταστάσεις. Κάποιοι παίζουν ακόμη, κάποιοι τέλειωσαν πολύ νωρίς, κάποιοι έχουν μικρά θεματάκια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή».

Για τη μη κλήση του Νίκου Παππά: «Όσον αφορά στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος είχε παράπονα από μένα και τα είπε δημόσια. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις συνεργαστεί με κάποιον και ο Νίκος δεν έχει συνεργαστεί ποτέ μαζί μου. Είναι κρίμα, γιατί και πέρσι κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Συνέχισε να έχει την ίδια άρνηση και όχι μόνο με μένα, αλλά και με τον κόουτς Μίσσα. Όταν δεν μπορεί να βρεθεί επικοινωνία, δεν μπορώ να πιέσω κανένα. Είναι κρίμα, γιατί είναι παίκτης με ταλέντο που πρέπει να δουλέψει περισσότερο, αλλά μπορεί να δώσει πάρα πολλά. Η Εθνική ομάδα πρέπει να έχει αρχές, γιατί οι παίκτες έρχονται να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους. Μία χώρα που πονάει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και θέλει να δώσει χαρά στους Έλληνες. Η Ελλάδα εκπέμπει υγεία, ανταγωνιστικότητα και θέλουμε να χτίσουμε ένα στιλ».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Παππάς “τρολάρει” τον αποκλεισμό του από την Εθνική

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ