Έκανε το τρεμπλ στη Γαλλία η Παρί – ΒΙΝΤΕΟ

H Παρί τα σάρωσε όλα στη Γαλλία. Μετά το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ οι Παριζιάνοι κατέκτησαν και το Κύπελλο επικρατώντας με 4-2 της Μαρσέιγ με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που σημείωσε δύο γκολ στο «αντίο» του.

Στον τελικό, οι τυπικά φιλοξενούμενοι της Παρί μπήκαν πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό με γκολ του Ματουιντί. Ωστόσο, οι Μασσαλοί αντέδρασαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια δέκα λεπτά αργότερα με δράστη τον Θοβέν. 

Στην επανάληψη όμως οι Παριζιάνοι πάτησαν γκάζι και δύο λεπτά μόλις μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ανέκτησαν το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Ιμπραΐμοβιτς ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Καβάνι σκόραρε για το 3-1 και «κλείδωσε» ουσιαστικά το τρόπαιο για την ομάδα του Μπλαν. 

Το 4-1 διαμόρφωσε στο 84ο λεπτό ο Ιμπραΐμοβιτς πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αποχαιρετώντας έτσι ιδανικά την Παρί ενώ το μόνο που κατάφεραν οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ στο 87ο λεπτό με τον Μπατσουαγί.

Αυτή ήταν η δέκατη φορά που η Παρί κατακτά το συγκεκριμένο τρόπαιο και δεύτερη συνεχόμενη αφού διατήρησε τα σκήπτρα της από την κατάκτηση της περσινής σεζόν.  

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Φανταστικό γκολ του Ιμπραΐμοβιτς με τακουνάκι – BINTEO

Φαν Γκάαλ: “Απαγορευτικό” λόγω ηλικίας για Ζλάταν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ