Ξέσπασε ο Παπασταθόπουλος για το χαμό του 17χρονου Παύλου

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξέσπασε για τον άδικο χαμό του 17χρονου Παύλου, ο οποίος έχασε τελικά την μάχη με τη λευχαιμία. Ο άσος της Ντόρτμουντ έστειλε το δικό του μήνυμα, ενώ τα… έχωσε και για την αδράνεια των αρμοδίων.

Ο διεθνής αμυντικός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια του 17χρονου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανταπόκριση του κόσμου. Να αναφέρουμε ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που είναι μέλος του «charityidols.gr», και μέσω αυτού του site είχαν μαζευτεί χρήματα για να κάνει θεραπεία ο 17αχρονος Παύλος, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

«Είναι πολύ κρίμα να χάνεται μια ανθρώπινη ζωή για χρονοβόρες διαδικασίες. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε άμεσα με ευαισθησία και τα χρήματα που χρειάζονταν για τον Παύλο συγκεντρώθηκαν γρήγορα. Ο χρόνος ήταν πολύτιμος και εξαντλήθηκε άσκοπα στερώντας το δικαίωμα στο παιδί να δώσει μια ακόμη μάχη για τη ζωή του στην Αμερική. Εύχομαι να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που χάνεται τόσο άδικα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του», έγραψε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην σελίδα του στο «Facebook».

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ