Η αποκάλυψη του Αντετοκούνμπο που θα συζητηθεί

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις και τα δεδομένα του NBA, κάτι που υποστήριξε και ο ίδιος μέσω δηλώσεών του, λέγοντας ότι μέρα με την ημέρα αισθάνεται όλο και καλύτερος. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον μικρότερο αδερφό του, Κώστα, για τον οποίο προέβλεψε ότι στο μέλλον θα γίνει καλύτερος από τον ίδιο.

Αρχικά, ο διεθνής παίκτης τόνισε: «Νιώθω πιο άνετος σε κάθε παιχνίδι, μέρα με την μέρα. Στην αρχή ήταν δύσκολα. Δεν είμαι συνηθισμένος σε αυτή τη θέση. Στο τέλος της ημέρας, όμως, προσπαθώ να μην σκέφτομαι τον εαυτό μου ως πόιντ γκαρντ, αλλά να είμαι εκείνος που “τρέχει” την επίθεση. Πιστεύω πως έχω πολύ καλές ικανότητες στις πάσες και μπορώ να βρω τον κατάλληλο παίκτη».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στον αδερφό του Κώστα: «Παίξαμε στις εγκαταστάσεις της ομάδας δύο μέρες πριν μετά από ένα παιχνίδι. Μου έκανε trash talking! Μου “έλεγε έλα να παίξουμε, έλα να σε παίξω ένα μονό’’! Του έλεγα “Κώστα, δεν είσαι έτοιμος. Δεν το θες αυτό αδελφέ. Ηρέμησε”. Μετά έπαιξε με τον μικρό μου αδελφό τον Άλεξ. Τελικά παίξαμε μέχρι τους επτά πόντους και με νίκησε. Με νίκησε»!

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ