Δήλωση-βόμβα Ρανιέρι για τους Έλληνες Διεθνείς

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της «Αγοράς» για τον πρώην προπονητή της Εθνικής ομάδας Κλαούντιο Ρανιέρι.

Λογικά ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα έπρεπε να έχει γεννηθεί στον αστερισμό των διδύμων. Το 2015 έδειξε το… σκοτεινό του πρόσωπο στην Εθνική Ελλάδας και το φωτεινό, λαμπερότερο δεν γίνεται, στην Αγγλία. Στην ταπεινή Λέστερ.

Ως γεννημένος όμως στις 20 Οκτωβρίου του 1951 είναι ζυγός. Και θέλει να πιστεύει ότι είναι ακριβοδίκαιος. Και ως άνθρωπος και ως προπονητής.

Ο Ρανιέρι μπορεί να έμεινε λίγο στην Ελλάδα, αλλά δεν ξεχνά τα όσα έζησε και πέρασε εδώ. Μιλά τακτικά με φίλους του, καμαρώνει για τη ομάδα στην οποία εργάζεται σήμερα, αλλά και μιλά για την περιπέτειά του στην Εθνική.

Ο ίδιος θεωρεί ότι υπάρχουν δύο βασικές διαφορές στην περίοδο «Ελλάδα» και σε αυτή της «Λέστερ». Και αποκαλύπτει: «Στη Λέστερ έχω επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Στην Ελλάδα νόμιζα ότι έχω να κάνω με επαγγελματίες οι οποίοι στην Εθνική δεν ήταν, αλλά ήταν στις ομάδες τους! Η άλλη σημαντική διαφορά είναι ότι εδώ στην Αγγλία δεν έχω αυτή την συσσωρευμένη ατυχία που είχα στην Ελλάδα. Εδώ όλα πάνε καλά και αυτό φαίνεται στην ομάδα».

Ο Ρανιέρι έμαθε για τα πικρόχολα σχόλια που τον χαρακτήριζαν… μετρ των αποζημιώσεων και όλα τα σχετικά με αφορμή και την αποζημίωση που πήρε από την ΕΠΟ.

Η συνεργασία του με την αγγλική ομάδα που στόχο είχε την παραμονή απλά στην Πρέμιερ εξελίχτηκε σε άνευ προηγμένου θρίαμβο. Αυτή τη στιγμή οι «αλεπούδες» είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχουν δύο πόντους περισσότερους από τη δεύτερη Άρσεναλ και πίσω τους όλες σχεδόν οι ομάδες έχουν υψηλότερα μπάτζετ.

«Είμαι ευτυχισμένος εδώ στο Λέστερ. Το κλίμα είναι εκπληκτικό. Όλη η προσπάθεια που γίνεται υποστηρίζεται από τον κόσμο. Για μένα ήταν μεγάλη πρόκληση να αναλάβω μια από τις ομάδες στην Αγγλία που δεν είναι ούτε στις μεγάλες αγωνιστικά, ούτε στις πλούσιες και να καταφέρω μετά από 16 αγωνιστικές να την έχω πρώτη μεταξύ των μεγαλύτερων και πλουσιότερων».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ