Σίλβα: Πάμε για τη νίκη, δεν είναι τελικός

Ο Μάρκο Σίλβα επανέλαβε ότι δεν βλέπει το ματς με την Ντιναμό σαν τελικό πρόκρισης αλλά σαν ένα ματς όπως κάθε παιχνίδι που παίζει ο Ολυμπιακός και έχει στόχο τη νίκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες του αλλά τόνισε ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι θα είναι καλύτερη αύριο για να πετύχει το στόχο της.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σίλβα:

Συμφωνεί ότι είναι ο αγώνας της χρονιάς κι αν ναι πώς έχει προετοιμάσει τους παίκτες του;

«Ο τρόπος που προετοιμαζόμαστε είναι ίδιος. Δεν άλλαξε κάτι τώρα. Πάντα κάνουμε τα ίδια για κάθε ματς γιατί δίνουμε σημασία σε κάθε ματς. Δεν πιστεύω ότι είναι καθοριστικό το παιχνίδι, πιστεύω ότι το τελευταίο του ομίλου θα είναι. Σίγουρα είναι σημαντικό και αυξάνει τις φιλοδοξίες μας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το στόχο μας, αλλά επαναλαμβάνω ότι το καθοριστικό ματς θα είναι το τελευταίο».

Είναι κλειδί να προηγηθεί ο Ολυμπιακός στο σκορ, κάτι που όταν κάνει κερδίζει τα ματς;

«Πάντα είναι σημαντικό να βάλεις πρώτος γκολ. Πάντα βοηθάει. Δεν είναι όμως καθοριστικό. Εμείς έχουμε ξεκάθαρο στόχο να προηγηθούμε, αλλά αν το κάνει ο αντίπαλος θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιδράσουμε και να ανατρέψουμε την κατάσταση. Προετοιμαζόμαστε πάντα για κάθε περίσταση».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ