Ανακοίνωσε Σχορτσιανίτη ο ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι πλέον και επίσημα ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο… γάμος ήταν γνωστός εδώ και μέρες και απέμενε η ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε σήμερα.

Ο Έλληνας σέντερ που αποδεσμεύτηκε από τον Ερυθρό Αστέρα συμφώνησε με τον δικέφαλο και θα ενσωματωθεί στην ομάδα την Πέμπτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή Έλληνα καλαθοσφαιριστή Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και την ένταξή του στην ομάδα μας. Ο ΠΑΟΚ προσθέτει πλέον στο ρόστερ του έναν πρωταθλητή Ευρώπης και έναν ακόμη παίκτη υψηλού επιπέδου Ευρωλίγκα. Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ από την Πέμπτη (5/11).

O Σοφοκλής Σχορτσιανίτης γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου του 1985 στο Τίκο του Καμερούν, έχει ύψος 2μ.08 και ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Ηρακλή Ποταμουδιών Καβάλας και το 2000 ήρθε στη Θεσσαλονίκη με μεταγραφή για την ομάδα του Ηρακλή. Στους «κυανόλευκους» αγωνίστηκε για τρία χρόνια και το καλοκαίρι του 2003, αφού επιλέχθηκε στο νούμερο 34 του ντραφτ από τους Los Angeles Clippers, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και αγωνίστηκε σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ιταλίας, στην Cantu.

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ