Σίλβα: Σεβασμός στην ΑΕΚ, αλλά μόνο νίκη

Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε σε κανάλι της συνδρομητικής τηλεόρασης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για μια ομάδα που είναι δυνατή και ο Ολυμπιακός τη σέβεται απολύτως, αλλά θα κάνει τα πάντα για να τη νικήσει και να έχει καλή ψυχολογία ενόψει του αγώνα στο Ζάγκρεμπ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος δεν έκρυψε ότι είναι ανοιχτό να περιμένει την αγωνιστική ετοιμότητα του Ντουρμάζ για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Για την ΑΕΚ είπε χαρακτηριστικά:

 

«Είναι μία ομάδα η οποία έχει επανέλθει στην πρώτη κατηγορία. Κατά τη γνώμη μου είναι ξεκάθαρος ο στόχος της να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Μέχρι στιγμήw πιστεύουμε πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι μία καλή ομάδα με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Από ‘κει και πέρα, υπάρχει ο κανόνας που έχουμε εμείς σαν ομάδα. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, χωρίς να μας ενδιαφέρει τι κάνουν εκείνοι. Εμείς ασχολούμαστε με τη δική μας δουλειά. Να προσπαθούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Να δουλεύουμε έχοντας ως στόχο πάντα τη νίκη. Και ιδιαίτερα τώρα που θα παίζουμε στο γήπεδό μας, ο στόχος θα είναι η νίκη. Παρόλο που είμαστε απολύτως σίγουροι πως η ΑΕΚ θα μας δημιουργήσει προβλήματα».

       

Μία νίκη επί της ΑΕΚ βοηθάει την προετοιμασία του αγώνα με την Ντιναμό;

«Ναι, σε αυτό θα με βρείτε απολύτως σύμφωνο. Ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι είναι μία νίκη στο προηγούμενο ματς. Είναι κάτι που επιβραβεύει την προσπάθεια των παικτών και τη δουλειά τους. Τους δίνει κίνητρο για να συνεχίσουν να προσπαθούν. Τους βοηθάει να συγκεντρωθούν περισσότερο γνωρίζοντας πως έχουν κερδίσει τους τρεις βαθμούς που χρειάζονται στο πρωτάθλημα. Όπως όλα τα μεγάλα κλαμπ, έτσι και ο Ολυμπιακός ζει με τις νίκες. Θέλει να μαζεύει βαθμούς. Θέλει να συνεχίζει με νίκες. Είναι κάτι που μας αρέσει. Έτσι, θέλουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να συμβεί αυτό, δηλαδή μία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Έτσι, θα πάμε με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία στο επόμενο παιχνίδι».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Διαβάστε επίσης:

Σίλβα: Δεν έχουν όριο οι φιλοδοξίες μας

Σφαιρόπουλος: Κλειδί η άμυνα μας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ