Θρύλε… μπορείς!

Ένα ακόμη θαύμα καλείται να κάνει απόψε στις 9 το βράδυ (Ζωντανή μετάδοση από τον REAL FM 97,8) ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, έτσι ώστε να καταφέρει να βρεθεί για τέταρτη φορά στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης.

Μετά την υπέρβαση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας των πολλών εκατομμυρίων, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα πρέπει να υπερβάλει για μία ακόμη φορά εαυτόν κόντρα στους Μαδριλένους, οι οποίοι θέλουν όσο τίποτα άλλο να σηκώσουν το πολυπόθητο τρόπαιο της Euroleague, μπροστά στους φιλάθλους τους.

Σφαιρόπουλος: «Η Ρεάλ είναι το φαβορί»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος έχρισε τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το φαβορί για τη νίκη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα του ξέρει τον τρόπο να αντιμετωπίζει τα φαβορί και το απέδειξε στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε πως το σημαντικότερο από όλα είναι ο Ολυμπιακός να παραμείνει συγκεντρωμένος στο πλάνο που έχει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η άμυνα «κλειδί» για τη νίκη

Κοινή παραδοχή όλων των παιχτών του Ολυμπιακού είναι ότι η άμυνα θα αποτελέσει το «κλειδί» για την κατάκτηση της κούπας.

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε ότι: «θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε γιατί δεν κάναμε καλό παιχνίδι την Παρασκευή. Ας μην γελιόμαστε δεν παίξαμε καλά. Δείξαμε χαρακτήρα και καρδιά για να το πάρουμε και τώρα πρέπει να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι στον τελικό».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης σημείωσε ότι η ομάδα του διαθέτει πολλούς παίχτες που μπορούν να «σκοτώσουν» τον αντίπαλο.

«Δεν είμαστε μόνο εγώ και ο Βασίλης. Είναι πάρα πολλά παιδιά στη ομάδα που μπορούν να… σκοτώσουν τον αντίπαλο. Εμάς μας χαρακτηρίζει η ομαδικότητα, είναι η άμυνα, είναι ότι παίζουμε ο ένας για τον άλλον», δήλωσε ο άσος των ερυθρόλευκων.

Λάσο: «Μπορώ να σταματήσω τον Σπανούλη αλλά…»

Υπερήφανος για την ομάδα του τόνισε ότι είναι ο Πάμπλο Λάσο, καθώς η Ρεάλ θα βρεθεί για τρίτη φορά σερί στον τελικό της Ευρωλίγκας.

«Είναι ένας ακόμη τελικός για μας, ο τρίτος την τελευταία τριετία κι αυτό λέει πολλά για την ομάδα μας. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Είχαμε ένα άσχημο ξεκίνημα, με παίκτες που άργησαν να έρθουν από το Μουντομπάσκετ, αλλά δέσαμε και φτάσαμε μέχρι το τέλος», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Πάμπλο Λάσο.

Όσο για το πως θα αντιμετωπίσει τον Βασίλη Σπανούλη; Ο Ισπανός προπονητής απάντησε ότι υπάρχει τρόπος να σταματήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού αλλά τότε θα τον σκοτώσει ο Πρίντεζης.

Θέλουν να το σηκώσουν στην έδρα τους

Κοινή παραδοχή όλων των παιχτών της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πως ο σημερινός αγώνας αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο, αφού θα αγωνιστούν στην έδρα τους.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ δήλωσε ότι: «είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό, εδώ στη Μαδρίτη με τον κόσμο μας. Είναι ευκαιρία για μας και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο». 

Ο Αντρές Νοτσιόνι, από την πλευρά του, σημείωσε ότι: «τα τελευταία χρόνια η Ρεάλ συγκροτεί πολύ καλά ρόστερ και συνεργάζεται με πολύ καλούς παίκτες, στην προσπάθειά της να κατακτήσει τον τίτλο. Εύχομαι να μείνει στην Μαδρίτη αυτή τη φορά». 

Διαιτητές του μεγάλου τελικού θα είναι ο Σάσα Πουκλ από την Σλοβενία, ο Μπόρις Ρίζικ από την Ουκρανία και ο Ίλια Μπελόσεβιτς από την Σερβία.

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού για το 4ο αστέρι «παίζει» στο κορυφαίο παρκέ του ελληνικού ραδιοφώνου. Ο REAL FM 97,8, πιστός σε όλα τα μεγάλα αθλητικά ραντεβού, θα μεταδώσει LIVE τη σπουδαία αναμέτρηση. Μείνετε συντονισμένοι…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ