Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη μάχη για την κορυφή

Ο ένας αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού δεν περνά ποτέ απαρατήρητος, πόσο μάλλον όταν η αποψινή αναμέτρηση των δύο «αιωνίων αντιπάλων» στο ΟΑΚΑ, θα κρίνει πιθανότατα ποιος θα πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Στις τάξεις των γηπεδούχων η είδηση πως ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας μετά τον τελικό του Κυπέλλου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έκανε χρήση ινδικής κάνναβης και θα λείψει από τον σημερινό κρίσιμο αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, ο Όλιβερ Λαφαγέτ θα είναι ο μοναδικός απόντας του Ολυμπιακού, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής στην Basket League.

Εκ μέρους των «πρασίνων», μέσω του προσωπικού blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Έι Τζέι Σλότερ τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και ενωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς για να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Την ίδια ώρα, ο Μπράιαντ Ντάνστον έδωσε υπόσχεση στους φίλους του Ολυμπιακού ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για την νίκη, επισημαίνοντας μάλιστα ότι θα παίξουνε και για τον τραυματία Όλιβερ Λαφαγιέτ.

Η κρίσιμη αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το novasports 2.

Διαβάστε επίσης:

Τι είπε ο Μουρίνιο για τον Ολυμπιακό

Αντετοκούνμπο: Έκανα ένα μεγάλο λάθος

Στον αθλητισμό… σαν σήμερα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ