Ανανέωσε ο Μανιάτης μέχρι το 2019

Σε μια κίνηση που είχε αποφασιστεί αλλά ανακοινώνεται αμέσως μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Μανιάτη για να ενισχυθεί η ψυχολογία του παίκτη και να τονιστεί ότι ο Ολυμπιακός επιβραβεύει την προσφορά των παικτών του, προχώρησε η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μανιάτη, μέχρι το 2019».

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε:

«Η δυσκολότερη στιγμή για έναν αθλητή και ψυχολογικά και σωματικά είναι η στιγμή ενός σοβαρού τραυματισμού. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για μένα ήρθε η επιβράβευση των κόπων μου και της προσφοράς μου στον σύλλογο με ένα νέο συμβόλαιο και ταυτόχρονα και η επιβεβαίωση όσων γνώριζα ήδη: Ότι δηλαδή έχω τη χαρά και κυρίως την τιμή να αγωνίζομαι και να είμαι αρχηγός της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και μιας αγαπημένης οικογένειας!

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή μου, ο πρόεδρος μας, ο κύριος Μαρινάκης, επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιο μου. Ο πρόεδρος είναι κοντά μας πάντα στα δύσκολα. Στις χαρές είναι όλοι.

Αυτές τις ώρες αισθάνομαι ακόμα πιο έντονα το δέσιμο με τους συμπαίκτες μου με τους οποίους δίνουμε μαζί τα πάντα μέσα στο γήπεδο αλλά και την αγάπη του κόσμου μας που είναι πάντα εκεί για εμάς.

Εγώ από την πλευρά μου για να τιμήσω την εμπιστοσύνη όλων, θα δώσω τα πάντα, χωρίς να γνωρίσω κούραση για να φορέσω γρήγορα την ερυθρόλευκη και να επιστρέψω στα γήπεδα».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Ο γιος του Ρομπέρτο τραγουδά τον ύμνο του Ολυμπιακού – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ