Σκέψεις στον Παναθηναϊκό για αποχώρηση από το πρωτάθλημα

Ειλημμένη απόφαση δεν υπάρχει ωστόσο είναι γεγονός ότι στον Παναθηναϊκό εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από τη Σούπερ Λίγκα μετά την εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε (αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων και 100.000 ευρώ πρόστιμο) για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η συγκεκριμένη πρόταση έπεσε στο τραπέζι και εξετάζεται από τους ιθύνοντες των Πρασίνων που αναζητούν τρόπους δυναμικής αντίδρασης προκειμένου να δείξουν στους αρμόδιους ποδοσφαιρικούς φορείς αλλά και στην πολιτεία ότι δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν την ανομία αλλά και τη λογική των δύο μέτρων και δύο σταθμών από τα πειθαρχικά όργανα. Διότι όπως τονίζουν στον Παναθηναϊκό το πρόβλημα δεν είναι η αυστηρότητα της ποινή που επιβλήθηκε στο Τριφύλλι αλλά το γεγονός ότι σε άλλες περιπτώσεις οι αρμόδιοι κάνουν τα στραβά μάτια.

Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν έχει αποφασιστεί από την ΠΑΕ και όλα είναι υπό σκέψη διότι οι συνέπειες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση αποχώρησης από τη Λίγκα θα είναι μεγάλες και βαρύτατες και σε αγωνιστικό-βαθμολογικό επίπεδο (όχι μόνο εφέτος αλλά και του χρόνου) αλλά και οικονομικά λόγω των συμφωνιών που «τρέχουν».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στο Δ.Σ. της Super League

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ