Το ποδόσφαιρο στην εντατική

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ανακοίνωσε την επ’ αόριστον αναβολή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τους προέδρους της Super League, της Football League και με εκπρόσωπο της ΕΠΟ. Ο κ. Κοντονής θα συναντηθεί στις 18.00 με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Τα πρωταθλήματα θα επαναρχίσουν μέχρι να λειτουργήσουν τα συστήματα ασφαλείας  επ’ αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων μέχρι να λειτουργήσουν τα συστήματα ασφαλείας που προβλέπονται στον υφιστάμενο αθλητικό νόμο (ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο, τουρνικέ, κάμερες ασφαλείας). Παράλληλα θα πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη μετατροπή των συνδέσμων οπαδών σε λέσχες.

Μετά από τη συνάντηση ο Σταύρος Κοντονής, δήλωσε: «Τους εξέθεσα τα προβλήματα που έχουν προκύψει και τη δυσάρεστη θέση στην οποία βρίσκεται η κυβέρνηση για να πάρει μέτρα για την πάταξη των φαινομένων της βίας. Όπως κατ’ επανάληψη είχαμε τονίσει σε όλους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου κι όπως είχαν συμφωνήσει μαζί μας. Σε λίγο θα συναντήσω το προεδρείο του ΠΣΑΠ, στις 18.00 θα συναντηθώ με τον πρωθυπουργό και θα προβούμε στις σχετικές ανακοινώσεις που θα είναι προϊόν αυτών των συναντήσεων».

 

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση του Τσίπρα με τον Κοντονή

Κοντονής: Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα – BINTEO

Το tweet του Τσίπρα μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ