Περέιρα: Δεχτήκαμε δύο γκολ από λάθη μας

Οι συνθήκες διεξαγωγής του ντέρμπι απασχόλησαν πρωτίστως τον Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής του Ολυμπιακός ήταν οργισμένος στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι το ματς δεν έπρεπε να ξεκινήσει.

Οι δηλώσεις του Περέιρα:

«Θα ήθελα να μιλήσω πρώτα για τις συνθήκες. Δεν πρέπει να είμαστε περήφανοι καθόλου. Προσπάθησαν να μας τρομάξουν και ως ένα βαθμό το κατάφεραν. Μας πετούσαν συνεχώς αντικείμενα, στη διάρκεια του ματς δεν είχα τη δυνατότητα να πάρω συγκεντρωμένος αποφάσεις, δεν μπορούσαμε να εκτελέσουμε φάουλ ή κόρνερ ή πλάγιο. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα το ματς θα είχε διακοπεί σε πέντε λεπτά. Σε άλλη χώρα δεν θα είχε γίνει αυτό το ματς, δεν πρέπει να είμαστε περήφανοι.

Ο Κασάμι δεν ξεκίνησε γιατί δέχτηκε φωτοβολίδα, δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ένας παίκτης μας δηλαδή δεν έπαιξε γιατί τραυματίστηκε πριν από τον αγώνα. Ο Φορτούνης είναι ένας από τους ποιοτικότερους Έλληνες παίκτες, πρέπει να υπερασπίζεστε τα ελληνικά ταλέντα. Ο Τσόρι έπρεπε να ξεκουραστεί. Ο Φορτούνης έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ο Τσόρι είναι 33 χρονών είχε παίξει στην Ουκρανία.Για το ματς, είχαμε τον έλεγχο, μπήκαμε σαν ομάδα. Δεχτήκαμε δύο γκολ από λάθη μας. Μόνο γι΄αυτό το θέμα θα πρέπει να μιλήσουμε».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ