To μήνυμα του Λέτο από το νοσοκομείο – ΦΩΤΟ

Μερικά εικοσιτετράωρα μετά την εγχείρηση στο κεφάλι, ο επιθετικός της Λανούς, από το νοσοκομείο στο οποίο βρισκόταν, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του και αυτούς που του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης μετά τον τραυματισμό του πριν από μια εβδομάδα.

«Η επέμβαση πήγε πολύ καλά και πρώτα ο Θεός αύριο (σ.σ σήμερα) θα μπορέσω να πάω στο σπίτι μου. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξή σας: ποδοσφαιριστές, οπαδούς και ακόμα και ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ, επίσης, τη Λανούς, αλλά και το νοσοκομείο Φαβαλόρο που ήταν στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή, και φυσικά την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς» έγραψε ο Λέτο στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε την περασμένη Τρίτη, την ώρα που έκανε ασκήσεις με βάρη μετά το τέλος της προπόνησης και δύο ημέρες αργότερα υποβλήθηκε σε επέμβαση από ειδικό νευροχειρούργο σε μεγάλο νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες. Εκτιμάται πως θα χρειαστεί περίπου τέσσερις με έξι μήνες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

 

 Πηγή: sdna.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Δείτε πως ήταν παιδιά 40 κορυφαίοι ποδοσφαιριστές – ΒΙΝΤΕΟ

Παρανόμησε… ο Φαν Πέρσι – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ