Άτυχος ο Αντετοκούμπο – BINTEO

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο δεν κατάφερε να μπει στον τελικό του διαγωνισμού καρφωμάτων του All Star Game στο ΝΒΑ και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ζακ ΛαΒίν.

Ο Έλληνας φόργουορντ στάθηκε άτυχος στην πρώτη του προσπάθεια και δεν κατάφερε να πάρει το… «εισιτήριο» για τον τελικό του διαγωνισμού.

Μαζί με οκτώ κοπέλες και με την ελληνική σημαία παρουσιάστηκε ο άσος των Μπακς. Δεν κατάφερε να καρφώσει σε καμία από τις τρεις πρώτες προσπάθειες του.

Στο δεύτερο κάρφωμα που επιχείρησε ζήτησε τη βοήθεια του αδερφού του Θανάση, ο οποίος του έδωσε πάσα και κάρφωσε ανάποδα.

Μάζεψε 35 βαθμούς και έτσι έμεινε εκτός τελικού. Εκεί βρέθηκε ο Βίκτορ Ολαντίπο και Ζακ ΛαΒίν. Ο δεύτερος… έβαλε στο κόλπο τον Άντριου Γουίγκινς, ο οποίος κρατούσε τη μπάλα στο ύψος του προσώπου του, ο ΛαΒίν την άρπαξε, την πέρασε κάτω από τα πόδια και την κάρφωσε με δύναμη.

Μάζεψε 45 βαθμούς και σε συνδυασμό με τους 31 του Ολαντίπο αναδείχθηκε νικητής πριν καλά καλά πραγματοποιήσουν τη δεύτερη προσπάθεια τους. Σε αυτή ο Ολαντίπο πήρε 41 βαθμούς ενώ ο ΛαΒίν 49.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ