Σαντάνα: “Έχασα τον ύπνο μου”

Την απογοήτευσή του για την προσωπική του απόδοση και το αποτέλεσμα εναντίον της ΑΕΚ εξέφρασε ο Φελίπε Σαντάνα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ του Ολυμπιακού, μιλώντας στη NOVA,  απέδωσε την κακή απόδοσή του σε έλλειψη συγκέντρωσης.

«Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Δεν κοιμήθηκα καθόλου όλο το βράδυ. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Και σκέφθηκα ότι τελικά είναι θέμα συγκέντρωσης. Πιστεύω ότι σε αυτά τα παιχνίδια τα οποία θεωρούνται ντέρμπι, είναι σημαντικό να είσαι συγκεντρωμένος κάθε δευτερόλεπτο. Και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν κάναμε. Δεν ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι, ούτε ήμασταν κατά τη διάρκεια του αγώνα».

«Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα, γιατί πρέπει να αφήσουμε πίσω μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτό που συνέβη την Τετάρτη. Καταλαβαίνω απόλυτα πως οι φίλαθλοί μας είναι απογοητευμένοι από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά είναι σημαντικό να το αφήσουμε στο παρελθόν, να είμαστε στη συνέχεια καλύτεροι και να κρατήσουμε τη διαφορά που έχουμε στο πρωτάθλημα. Είναι επικίνδυνο ότι ο Εργοτέλης είναι στις τελευταίες θέσεις, γιατί μπορεί να σκεφτούμε ότι είναι εύκολο το παιχνίδι. Δεν είναι όμως καθόλου έτσι. Κάθε αντίπαλος έρχεται στο γήπεδό μας για ένα καλό αποτέλεσμα, όλοι έρχονται για να δείξουν το καλό τους πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό για να προωθήσουν την εικόνα της ομάδας τους. Εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να μην κάνουμε ότι την Τετάρτη και να νικήσουμε για να επιστρέψουν τα χαμόγελα», συνέχισε ο Βραζιλιάνος.

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός στο ΑΣΕΑΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ