Οι άνεμοι “ξήλωσαν” το στέγαστρο στο Παγκρήτιο – ΦΩΤΟ

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Παγκρήτιο Στάδιο λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ημέρες το Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με το youpress.gr, μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την ομάδα του Εργοτέλη κατά την άφιξή της στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου καθώς μέρος από το στέγαστρο είχε αποκολληθεί από τους ισχυρούς ανέμους.  Η προπόνηση ωστόσο διεξήχθη κανονικά χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για τους κιτρινόμαυρους.

Η Διεύθυνση του Σταδίου ενημέρωσε για το συμβάν τις αρμόδιες αρχές (αστυνομία, πυροσβεστική) και αναμένονται αποφάσεις σχετικά με την καταλληλότητα και την ασφάλεια του Παγκρητίου, καθώς την Τετάρτη, ο Εργοτέλης υποδέχεται στις 15:00 τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Tην ίδια στιγμή όλα τα τμήματα και οι δραστηριότητες του Σταδίου, δεν θα λειτουργήσουν, για λόγους ασφαλείας μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης, ενημερώνει η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ.

Τα μέλη του Γυμναστηρίου του Παγκρητίου Σταδίου μέχρι τότε, για την εξυπηρέτησή τους, μπορούν να επισκέπτονται το Γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Πνευματικού Κέντρου Ηρακλείου στις Πατέλες.

ΠΗΓΗ: Youpress.gr

Διαβάστε επίσης

Το βίντεο-αφιέρωμα του Ολυμπιακού στον Τάρπλεϊ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ