Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός – ΤΩΡΑ

Υπέρ του Ολυμπιακού κατακυρώθηκε ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή.

Μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που είχε ζητήσει την επανεξέταση του αιτήματος του Ολυμπιακού, από τον Αθλητικό Δικαστή, να κατακυρωθεί υπέρ του ο προημιτελικός του Κυπέλλου του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, το αρμόδιο δικαστικό όργανο αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα των «ερυθρόλευκων» και να δώσει σε εκείνον το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό του θεσμού.

Εκεί περιμένει ο ΠΑΟΚ που μετά από πολύ καιρό, μαθαίνει πλέον ποιον θα έχει αντίπαλο.

Αρχικά ο Αθλητικός Δικαστής είχε δηλώσει αναρμόδιος να εκδικάσει την υπόθεση και έτσι ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, που στη συνέχεια υποχρέωσε τον Αθλητικό Δικαστή να εκδικάσει και να εκδώσει απόφαση.

Έτσι μετά την αναβολή που πήρε ο αγώνα τους Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, μέχρι να βγει οριστική απόφαση, ο Παναθηναϊκός χάνει το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα αφού η πρόκριση πάει στα χέρια του Ολυμπιακού. Η ΕΟΚ πλέον καλείται να ορίσει ημερομηνία για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η απόφαση:

ΔΕΧΕΤΑΙ την από 13-10-2014 καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ .ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την απώλεια αγώνα Κυπέλλου της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΕ στον αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α την 9-10-2014 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ