ARD: Σύμβολο αδικίας ο Σουμάχερ

Ένα ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστή τον πρωταθλητή της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ, πρόβαλε το γερμανικό κανάλι, ARD, ανήμερα την Πρωτοχρονιά του 2015. Η Ρεμπέκα Ράινχαρντ επιχείρησε να  εξηγήσει για ποιόν λόγο ο κόσμος αγαπά τόσο πολύ τον Σουμάχερ: «Αυτό που κάνει τον Σουμάχερ έναν τραγικό ήρωα, είναι ο συμβολισμός. Έπαθε ζημιά χωρίς να φταίει και αυτό έγινε ένα σύμβολο αδικίας».

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, συγκίνηση προκαλούν και οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Κούλθαρ για τον Γερμανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα, που έχανα από κάποιον, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στη Formula 1. Όταν έβαζε τη φόρμα του, ήταν σαν να φορούσε τη στολή του Σούπερμαν. Εξαιτίας του έμαθα τόσο καλά τον εθνικό ύμνο της Γερμανίας, αφού έπρεπε να τον ακούω συχνά. Στην ιδιωτική του ζωή είναι ένας πολύ ντροπαλός άνθρωπος, έμπιστος και πιστός, όταν σε εντάξει στον κύκλο του».

«Το τελευταίο βήμα μίας ομάδας κάνει πάντα ο οδηγός. Ο Μίκαελ είχε την ικανότητα να κερδίσει αγώνες, στους οποίους ήταν κανονικά αδύνατον να νικήσεις. Η φυσική του κατάσταση ήταν απίστευτη, σε αυτό έθεσε νέα μέτρα και σταθμά», αποκάλυψε ο πρώην διευθυντής της Ferrari και επί χρόνια φίλος και συνεργάτης του Σουμάχερ, ο Ρος Μπρον, κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντερ.

Σημειώνεται ότι το ντοκιμαντέρ ολοκληρώνεται με δηλώσεις και ευχές του Φέτελ. «Προσευχόμαστε, ευχόμαστε, ελπίζουμε, ότι θα συμβεί το θαύμα και ότι θα ξυπνήσει και θα είναι έτσι, όπως τον γνωρίζαμε».

 

Διαβάστε επίσης:

Η UEFA για το «αντίο» του Καραγκούνη

Τέβες: Στη Γιουβέντους μέχρι το… 2016

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ