Θρήνος στην Ιταλία από τον θάνατο 20χρονου ποδοσφαιριστή

Θρήνος στην Ιταλία από τον θάνατο 20χρονου ποδοσφαιριστή

Στο πένθος βυθίστηκε το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς ο 20άχρονος Λορέντσο Κοσταντίνι, παίκτης της Βίρτους Λαντσιάνο, άφησε την τελευταία του πνοή, αφού δεν μπόρεσε να βγει νικητής από την άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας του, ο Λορέντσο Κοσταντίνι βρισκόταν στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα και υποβαλλόταν σε ειδικές θεραπείες κόντρα σε μία σπάνια μορφή λευχαιμίας που τον είχε χτυπήσει.

Την Δευτέρα το απόγευμα όλοι… πάγωσαν στον σύλλογό του, όταν έγινε γνωστό ότι ο νεαρός παίκτης δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή επί αμερικανικού εδάφους.

Η Βίρτους Λαντσιάνο με ανακοίνωσή της τόνισε πως πενθεί όλη η οικογένεια της ομάδας. Εξέφρασε και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του άτυχου παίκτη.

«Θέλουμε να σε θυμόμαστε έτσι, χαμογελαστό σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Αντίο Λορέντσο», είναι το μήνυμα της ιταλικής ομάδας, μέσω της επίσημης σελίδας της σε Facebook και Twitter, έχοντας και φωτογραφία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός παίκτης είχε ανακαλύψει τυχαία την αρρώστιά του όταν είχε υποστεί ρήξη χιαστού τον Μάιο του 2013, καθώς όταν έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις διαγνώστηκε ότι έπασχε από λευχαιμία.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ