Νέα επίθεση σε παίκτη στη Νότια Αφρική

Νέα επίθεση σε παίκτη στη Νότια Αφρική

Νέο περιστατικό με επίθεση σε παίκτη συνέβη στη Νότια Αφρική, μετά το σοκ με τη δολοφονία του Σένζο Μεγίβα στο σπίτι της φίλης του! Συγκεκριμένα, ο Σιμπούσιο Βιλακάζι έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας ενώ κοιμόταν!

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές μέρες όλο ο κόσμος συγκλονίστηκε, όταν ο 27χρονος τερματοφύλακας των Ορλάντο Πίρατες πυροβολήθηκε από ληστές στο σπίτι της φίλης του στο Γιοχάνεσμπουργκ και βύθισε στο πένθος τη χώρα του.

Τώρα ήρθε ένα νέο περιστατικό που έκανε άνω κάτω την Νότια Αφρική, καθώς ο 24χρονος μέσος, Σιμπούσιο Βιλακάζι, που παίζει στους Μπίντβστε Γουΐτς γλίτωσε από τύχη, από ληστές που μπήκαν στο σπίτι. Εκεί ήταν οι γονείς του και ο μικρός του αδερφός. Ο διεθνής παίκτης κοιμόταν μάλιστα σε δωμάτιο στο πίσω μέρος του σπιτιού και έτσι δεν ήρθε σε επαφή με τους ληστές.

«Η μητέρα μου, ο πατέρας και ο μικρός μου αδερφός ήταν όμηροι των ληστών. Πήραν μετρητά, μια τηλεόραση, ένα ηχοσύστημα, τις βέρες των γονιών μου και κάποια ρούχα. Όλα έγιναν όταν κοιμόμουν και δεν άκουσα τίποτα. Φανταστείτε να είχα ξυπνήσει τι θα συνέβαινε», δήλωσε ο Βιλακάζι.

Όπως είπαμε, ο 24χρονος μέσος είναι διεθνής και ήταν μάλιστα συγκάτοικος με τον Μεγίβια στις αποστολές της εθνικής τους!

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ