“Ελληνικός… θρήνος για την Γιούβε”

“Ελληνικός… θρήνος για την Γιούβε”

 

Άφωνη… την Ιταλία, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη άφησε ο Ολυμπιακός με τη νέα του μεγάλη επιτυχία στο «Γ. Καραϊσκάκης», αυτή την φορά κόντρα στην Γιουβέντους. Αυτό φαίνεται μέσα από τις αναφορές του ιταλικού Τύπου, αλλά και των ρεπορτάζ των υπόλοιπων Μέσων, για όσα συνέβησαν στο Φάληρο, όπως για παράδειγμα στην Ισπανία…

Στην Ιταλία, ο Τύπος… βγάζει το καπέλο στους πρωταθλητές Ελλάδος, ενώ φυσικά αποθεώνουν και τον Ρομπέρτο. Μιλούν για «ελληνική τραγωδία» σε ότι αφορά στην Γιουβέντους και επισημάνουν ότι έχει δυσκολέψει η προσπάθεια της «μεγάλης κυρίας» για πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ…

Ας δούμε κάποιες από τις αναφορές…

«Corriere dello Sport»: «Γιούβε, πικρό Τσάμπιονς Λιγκ. Γιορτάζει ο Ολυμπιακός».

«Gazzetta dello Sport»: «Η Γιουβέντους ξύπνησε αργά. Δύσκολα τα πράγματα για τους “16”»…

«Tuttosport»: «Ελληνικός θρήνος. Ο Κασάμι καταδικάζει μία αγνώριστη Γιούβε»…

«Sportmediaset»: «Γιούβε, ελληνική τραγωδία. Ο Κασάμι την καταδικάζει, ο Ρομπέρτο τα πιάνει όλα. Η αντίδραση της Γιουβέντους σταμάτησε πάνω στον Ρομπέρτο. Τρίτη θέση στον όμιλο μαζί με Μάλμε…»!

«Repubblica»: «Ήττα στην Αθήνα για Γιούβε, τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα…»

«La Stampa»: «Ήττα για Γιούβε, δυσκολεύει ο δρόμος για το Τσάμπιονς Λιγκ»

«Calciomercato.it»: «Ο Κασάμι λυγίζει τους μπιανκονέρι…»

«Goal. Com»: «Κασάμι ο ήρωας του ματς. Αθήνα, η μοιραία για την «κυρία». Η Γιουβέντους έπεσε στην Αθήνα με ένα υπέροχο γκολ του Κασάμι»

«ΑS»: «Το γκολ του Κασάμι έβαλε πολύ δύσκολα στη Γιουβέντους. Οι Ιταλοί με τρεις βαθμούς είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση»

«Marca»: «Ο Ρομπέρτο έκανε τεράστιο ματς και ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γιουβέντους με τον εξαιρετικό Ισπανό»

«L’equipe»: «Ο Ολυμπιακός άντεξε την πίεση της Γιουβέντους στο τελευταίο τέταρτο και πήρε μια δίκαιη νίκη. Δύσκολη η πρόκριση για τη Γιουβέντους θα τα παίξει όλα για όλα στο Τορίνο».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ