Το ξέσπασμα της κόρης του Σούλη Μαρκόπουλου

Το ξέσπασμα της κόρης του Σούλη Μαρκόπουλου

Η Νάνσυ Μαρκοπούλου ξεσπά μέσω το προσωπικού της προφίλ στο Facebook εναντίον όσων οπαδών του ΠΑΟΚ τόλμησαν να χαρακτηρίσουν «προδότη» έναν άνθρωπο όπως ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Η κόρη του τεχνικού του Δικεφάλου ξεσπάσει για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για τον πατέρα της, έπειτα τη γνωστοποίηση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας αστείους τους χαρακτηρισμούς περί “προδοσίας”.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Πραγματικά στα 28 μου και έχοντας μεγαλώσει σε μια τέτοια αθλητική οικογένεια μου φαίνεται αστείο όλο αυτό που γίνεται. Υπάρχουν εκεί έξω “άνθρωποι” παοκτσήδες που τολμούν πριν καν επιβεβαιωθεί κάτι να χαρακτηρίσουν αυτόν τον άνθρωπο με όλα αυτά τα στολίδια.. Έχω να σας πω λοιπόν ότι αυτός ο άνθρωπος από την ημέρα που θυμάμαι τον εαυτό μου είναι με ένα μπλοκάκι και ζωγραφίζει συστήματα 20ωρες το 24ωρο.

Ποτέ σχεδόν δεν έχουμε κάνει διακοπές όλοι μαζί γιατί έχει προετοιμασία με την ομάδα και όσες μέρες του μένουν είναι στα τηλέφωνα για να βρει παίκτες για τη νέα σεζόν. Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και έχει γνωρίσει την απόρριψη και τη στεναχώρια από πολλές ομάδες. Τίποτα δε του έχει δοθεί απλόχερα. Κανείς δε μπορεί να ξέρει αν και πόσο στεναχωριέται όταν χάνει η ομάδα του.

Για πόσα ατέλειωτα βράδια που δεν μιλάει σε άνθρωπο απ τη στεναχώρια του. Για το πόσο έχει πονέσει να χτίσει τον ΠΑΟΚ και κάτω από ποιες συνθήκες. Για το αν έχει πληρωθεί ή όχι…. Κανείς δεν ξέρει. Όλοι απλά τρέξατε να χαρακτηρίσετε έναν άνθρωπο που σας βγάζει τρίτο τόσα χρόνια με όσους πόρους έχει στη διάθεση σας “Προδότη”. Όχι δε το δέχομαι. Έχω ακούσει εσείς οι ίδιοι να τον βρίζετε στο γήπεδο και δεν έχω γυρίσει το κεφάλι μου. Αλλά σ’ αυτό αντιδρώ. Προδότης ο Σουλης Μαρκόπουλος για τον ΠΑΟΚ;;;;;;;;

Αρκετά. Αν ο πατέρας μου έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό στα 63 του χρόνια και αποφασίσει να πάει νομίζω πως έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Και αν εσείς όπως λέτε αγαπάτε τον πατέρα μου και τον έχετε ίνδαλμα θα έπρεπε να υποστηρίξετε έναν “παοκτσή” προπονητή που έχει μια τέτοια ευκαιρία και πρόταση.

Αυτά. Από κει και πέρα μακάρι όλοι εσείς που γράφετε περί προδοσίας και ότι ο πατέρας μου είναι φιλοχρήματος να στηρίζετε τόσο ενεργά το μπάσκετ του ΠΑΟΚ όπως κάνει η οικογένεια μου τόσα χρόνια».

Διαβάστε επίσης:

Συμφώνησαν Ολυμπιακός-Μαρκόπουλος

Εμπλοκή με Μαρκόπουλο-Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ