Αναστασίου: Κέρδισε το αντιποδόσφαιρο

Αναστασίου: Κέρδισε το αντιποδόσφαιρο

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και αποφασιστικότητας αλλά και στην αφέλεια της ομάδας του απέδωσε ο Γιάννης Αναστασίου την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ.

«Μετά από μια διακοπή αρκετών ημερών το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλαμε να εμφανιστούμε καλύτεροι. Βγάλαμε ενέργεια, διάθεση και σε όλο το ματς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα απέναντι στον ΟΦΗ. Δυο στιγμές αδράνειας μας κόστισαν το παιχνίδι. Σε αυτό το κομμάτι θέλουμε βελτίωση. Δεν ξέρω εάν φταίει η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης ή αποφασιστικότητας αλλά πρέπει να το βελτιώσουμε. Είναι άδικο γιατί κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν κυνήγησε η ομάδα τη νίκη. Δημιουργικά υστερήσαμε με βάση την κατοχή μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το σημαντικό για μας είναι να μείνουμε ενωμένοι και δυνατοί γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά και μόνο έτσι θα συνεχίσουμε το στόχο μας. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο. Είναι μια αντιγραφή της περσινής σεζόν. Δείχνουμε να μην μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Το σημαντικό είναι ότι δείχνουμε διάθεση να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη αλλά όχι για το θέαμα γιατί είναι ντροπή κάθε τόσο να πέφτει κάτω κάποιος για καθυστερήσεις. Καταλαβαίνω ότι στην Ελλάδα ο σκοπός αγιάζει τα μέσα αλλά ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για το θέαμα. Σημαντικό να το ευχαριστιέται και νομίζω ότι σήμερα μια ομάδα προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο και μια αντιποδόσφαιρο. Κέρδισε το αντιποδόσφαιρο. Έτσι είναι η ζωή, έτσι το ποδόσφαιρο», είπε στον πρόλογό του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ