Βεζένκοφ: Δεν διακόπτεται ένας αγώνας με τέτοια ευκολία

Βεζένκοφ: Δεν διακόπτεται ένας αγώνας με τέτοια ευκολία

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ δεν πίστευε την απόφαση των διαιτητών Αναστόπουλου, Καρακατσούνη και Παναγιώτου για την οριστική διακοπή του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης – ΠΑΟΚ.

«Πραγματικά δεν έχω λόγια», ήταν τα πρώτα λόγια του 19χρόνου φόργουρντ των «κίτρινων», ο οποίος τόνισε: «Ήταν ακραίο αυτό που συνέβη. Δεν έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι. Οι οπαδοί μας πέταξαν αντικείμενα , τραυματίστηκε ο διαιτητής, έπρεπε να διακοπεί ο αγώνας. Δεν μας έδωσαν όμως την ευκαιρία να εκκενωθεί το γήπεδο. Δεν γίνεται να εκκενωθεί ένα γήπεδο με 6.000 κόσμο σε 30 λεπτά. Είναι αδύνατο. Το ζήσαμε και πέρυσι στην Πυλαία. Δεν είμαι ο αρμόδιος να κρίνω αυτή την κατάσταση. Υπάρχει η διοίκηση, υπάρχουν οι άνθρωποι της διαιτησίας. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα».

«Έχουμε παρακολουθήσει Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας, έχουμε δει Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός», συνέχισε ο Βεζένκοφ και σημείωσε: «Τα ζούμε συχνά στα Βαλκάνια αυτά. Δεν μπορεί να διακοπεί με τέτοια ευκολία ένα παιχνίδι. Είχε δίκιο να ζητά την εκκένωση του γηπέδου αλλά δεν μας έδωσε την ευκαιρία και τον χρόνο να το κάνουμε. Το παιχνίδι θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες αλλά θα πρέπει να γίνει κάτι για να μην μηδενιστούμε. Θα είναι άδικο. Είμαστε παίκτες, προπονούμαστε, δώσαμε τρία παιχνίδια σε μια βδομάδα. Μας πήραν το παιχνίδι μέσα από τα χέρια. Κανείς δεν πίστευε ότι η αναμέτρηση αυτή θα είχε τέτοια εξέλιξη. Είμαστε όμως επαγγελματίες. Ζήσαμε και αυτή την καινούργια εμπειρία. Από τη Δευτέρα όμως θα πρέπει να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς και να το ξεχάσουμε αυτό για να είμαστε πιο δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και επειδή έχουμε και την εμπειρία του περυσινού πρωταθλήματος όποιος κερδίζει εκτός έχει πλεονέκτημα. Θα συσπειρωθούμε, θα δούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα πάμε για το καλύτερο».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ