Βεργέτης: Έτσι κάνουν οι άντρες

Βεργέτης: Έτσι κάνουν οι άντρες

Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε την Παρτιζάν με 2-0. Ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης ήταν λογικό να είναι ευτυχισμένος και μιλώντας στην κάμερα της Nova επεσήμανε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στην τέλεια διαχείριση των παικτών. Είχαμε συνοχή και ταχύτητα. Το διαχειρίστηκαν τέλεια. Έχουμε την ισορροπία και την ωριμότητα για να συνεχίσουμε».

Λίγα λεπτά αργότερα στο flash interview, o Βεργέτης τόνισε: «Ζητάω από τους παίκτες να είναι ισορροπημένοι στη νίκη και στην ήττα. Στα συναισθήματα… Δεν πετάμε στα σύννεφα ούτε πέφτουμε στα πατώματα. Έτσι κάνουν οι άντρες. Πέφτουν, σηκώνονται επιμένουν νικάνε. Έτσι κάνω κι εγώ στη ζωή μου. Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο Είναι μικρογραφία της ζωής. Πρέπει να είμαστε συνεσταλμένοι, ισορροπημένοι, επαγγελματίες».

Για το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι πρώτος στον όμιλο μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ο Βεργέτης σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Είπαμε όταν ξεκίνησαν οι αγώνες ότι θα κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Προετοιμάζουμε την ομάδα στο πως θα διαχειριστεί τον αγώνα. Απόψε τον διαχειριστήκαμε άψογα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ