Αναστασίου: Πολύ κατώτεροι του μετρίου

Αναστασίου: Πολύ κατώτεροι του μετρίου

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στην Εστορίλ και μοιραία ηττήθηκε με 2-0. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν κρύφτηκε και μιλώντας στη Nova παραδέχθηκε ότι: «Ήμασταν πολύ κατώτεροι του μετρίου».

Οι δηλώσεις του προπονητή του τριφυλλιού: «Ήμασταν πολύ κατώτεροι του μετρίου. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν πιάσαμε καλή απόδοση και σε αυτό το επίπεδο κοστίζει. Εύκολα μπορεί κανείς να πει τι φταίει αλλά πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Πήραμε ένα πάρα πολύ καλό μάθημα. Άσχημο για την ομάδα μας αλλά όταν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, τα λάθη κοστίζουν. Η απόδοσή μας δεν κυμάνθηκε καθόλου στα συνηθισμένα στάνταρ μας. Όταν τουλάχιστον 5-6 παίκτες είναι πολύ κάτω από τα στάνταρ, είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθεις. Όλοι πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας και την ευθύνη μας. Το να έχεις μια κακή μέρα είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Εμείς όμως σήμερα δεν προσπαθήσαμε όσο έπρεπε σαν ομάδα».

Για τα αμυντικά λάθη, ο Αναστασίου είπε: «Σήμερα κάναμε ατομικά λάθη στα γκολ. Με αυτά τα παιδιά δουλεύουμε 16 μήνες. Όταν υπάρχει έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολο να μην τιμωρηθείς. Θα συνεχίσουμε με πολλή δουλειά. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Στα προηγούμενα πέντε ευρωπαϊκά ματς ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά σήμερα υστερήσαμε».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Παναθηναϊκού, ο Αναστασίου σημείωσε: «Τα πάντα μπορούν να συμβούν αλλά σίγουρα είναι δύσκολο μετά τα σημερινά αποτελέσματα. Αυτή την ομάδα όταν την ξεγράφεις, το πληρώνεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ