«Ερυθρόλευκο» ραντεβού με την ιστορία στο Μάλμε

«Ερυθρόλευκο» ραντεβού με την ιστορία στο Μάλμε

Με στόχο να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να κάνει για πρώτη φορά το 2/2 στο Champions League ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στις 21.45 από την Μάλμε στη Σουηδία.

Στο εκατοστό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» στη διοργάνωση, η παρέα του Μίτσελ θα προσπαθήσει να «αποδράσει» με το διπλό από τη Σουηδία, νίκη που αν έρθει, θα τον βάλει για τα καλά στον δρόμο της πρόκρισης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει τους Πειραιώτες όπως και στο Περιστέρι.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς τα αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ και Μασουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Κασάμι, με τον Μανιάτη και τον Αφελάι πιο μπροστά. Ρόλο οργανωτή θα έχει ο Τσόρι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Μέγιερι, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Εντινγκά, Σαλίνο και Βέργος. Εκτός είναι οι τραυματίες Σιόβας, Φουστέρ και Μπενίτες.

Για την Μάλμε ο Χαρέιντε θα παρατάξει τους Όλσεν, Τίνερχομ, Χελάντερ, Γιόχανσον, Ρικαρντίνιο, Αντού, Χάλστι, Φόρσερμπεργκ, Έρικσον, Θέλιν και Ρόζενμπεργκ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ