Ρανιέρι: Το κλειδί θα είναι οι έμπειροι παίκτες

Ρανιέρι: Το κλειδί θα είναι οι έμπειροι παίκτες

 

Για το ντεμπούτο του στον πάγκο της «γαλανόλευκης» ετοιμάζεται ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα της Εθνικής με την Ρουμανία μίλησε για τις εντυπώσεις του και αποκάλυψε ποιο είναι το «κλειδί» για το κρίσιμο παιχνίδι.

«Έχουμε καλές ομάδες στον όμιλο και πρέπει να τις σεβαστούμε. Ίσως η Ρουμανία να θέλει εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Μουντιάλ . Είναι προετοιμασμένοι καλύτερα από εμάς γιατί έχουν ματς στα πόδια τους στο πρωτάθλημα και η προετοιμασία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο», ανέφερε ο Ρανιέρι και σημείωσε:

«Είναι μια νέα εμπειρία για εμένα. Είμαι χαρούμενος που το κάνω. Είναι δύσκολο γιατί στην εθνική δεν μπορείς να προπονείς κάθε μέρα όπως στους συλλόγους αλλά και είναι κάτι που θέλω να το ζήσω.

Σε τέσσερις προπονήσεις είναι δύσκολο να αλλάξεις πράγματα. Σιγά σιγά θα προσθέσουμε ορισμένα αλλά δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Η συνταγή τόσο του Ρεχάγκελ όσο και του Σάντος είναι επιτυχημένη».

«Είμαι χαρούμενος γιατί είμαι σε μια ομάδα που είναι έτοιμη να κάνει θυσίες και να παίξει ποδόσφαιρο. Ξέρω λίγο τους παίκτες αλλά ξέρω ότι θα δώσουν το 120% έτσι ώστε να αποδώσουν μέσα στο γήπεδο», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αυριανό παιχνίδι και για το στήσιμο της ομάδας, τόνισε:

«Αύριο θα ήθελα να δω μια συμπαγή ομάδα που θα ακολουθήσει τις οδηγίες που έχουμε πει. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Εξάλλου δεν μπορείς να φέρεις την επανάσταση μέσα σε λίγες ημέρες και δεν θα ήταν συνετό να το κάνεις. Έχουμε συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές, θα αλλάξουμε λίγα πράγματα αλλά ακολουθούμε την ίδια συνταγή. Δεν υπάρχουν παίκτες όπως ο Κατσουράνης, ο Καραγκούνης αλλά και ο τραυματίας Μανιάτης κι έτσι η Ρουμανία θα αντιμετωπίσει μια άλλη ομάδα».

Σε ερώτηση τι θα πει στους παίκτες πριν τον αγώνα υπογράμμισε: «Η Ελλάδα είναι μια ισχυρή ομάδα. Έχει παίκτες που είναι πολεμιστές και αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα του Έλληνα».

Όσο για το «κλειδί» στο αυριανό ματς, είπε: «Το κλειδί θα είναι οι έμπειροι παίκτες».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ