ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 την QPR

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 την QPR

Με θετικό πρόσημο θα επιστρέψει για ακόμη μία φορά από την Αγγλία ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε 1-0 της ΚΠΡ στο «Loftus Road», χάρη σε αυτογκόλ του Χιλ.

Συνέχισε την καλή παράδοση όπου δεν χάνει στο Λονδίνο σε επίσημα (και πλέον και σε φιλικά) ματς, αγωνία για τον τραυματισμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη.Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός αμυντικά σε όλη την διάρκεια του ματς, ενώ «ζωήρεψε» και επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Το… άχαστο, που έστειλε στο δοκάρι ο Αθανασιάδης στο 50′, το έκανε γκολ λίγο αργότερα ο Ντιν (67’, αυτογκόλ) κι έτσι η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη πήρε τη νίκη, στο προτελευταίο της φιλικό προετοιμασίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΠΡ (Χάρι Ρέντναπ): Γκριν, Σίμπσον, Κόλκερ,Φέρντιναντ,Νταν (57’ Ονουόχα), Ράιτ Φίλιπς,Μπάρτον (57’ Χιλ) Μπάρτον Φέρντιναντ, Χόιλετ (57’ Ζαμόρα),Φόρλιν,Ματς, Χόιλετ,ΌστινΣτον πάγκο: Μέρφι, Φίλιπς, Χάριμαν, Ντάουτι, Χένρι

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος (70’ Γιακουμής), Ρατς (65’ Σπυρόπουλος),Μαντούρο (70’ Ποζατζίδης),Βίτορ (46’ Κατσικάς),Τζαβέλλας (46’ Σκόνδρας), Κάτσε,Κίτσιου (46’ Κωνσταντινίδης, 58’ Τζιόλης), Γκολάσα (65’ Σαββίδης), Μακ (70’ Τζανδάρης), Σαλπιγγίδης (65’ Περέιρα), Αθανασιάδης (70’ Κουλούρης)

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ