“Δεν έχουμε δικαιολογίες, ήταν καλύτερη από εμάς”

“Δεν έχουμε δικαιολογίες, ήταν καλύτερη από εμάς”

Με ψυχραιμία και ωριμότητα προσέγγισε τον αποκλεισμό του Ατρόμητου από τη Σαράγεβο με 3-1 μέσα στο Περιστέρι ο Τάσος Καραμάνος τονίζοντας πως δεν θα αναζητήσει δικαιολογίες.

«Δεν έχουμε δικαιολογίες, ήταν καθαρά καλύτερη από εμάς η Σαράγεβο», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός στράικερ του Ατρόμητου.

«Ξεκινάει πολύ άσχημα η χρονιά, αν και ήταν στόχος που θέλαμε να πετύχουμε, υπαίτιοι είμαστε εμείς, για να αποκτήσεις εμπειρία στην Ευρώπη πρέπει να παίξεις αρκετά ματς και να μάθεις να διαχειρίζεσαι άσχημες καταστάσεις», συμπλήρωσε ο Καραμάνος.

«Εμείς δεν το καταφέραμε. Ελπίζω να βγούμε πιο δυνατοί από αυτό. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση, αλλά η Σαράγεβο είναι πολύ καλή ομάδα και της αξίζουν συγχαρητήρια», κατέληξε ο επιθετικός του Ατρόμητου.

Από την άλλη, ο Μπρίτο απέδωσε τον αποκλεισμό στην αποφασιστικότητα που έδειξαν οι Βόσνιοι: «Φάνηκε ότι δεν ήμασταν καλά. Οι αντίπαλοι φάνηκαν πιο αποφασισμένοι, έπαιξαν δυνατά και πιο καλά. Έπρεπε να βάλουμε δύο γκολ όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Ξέραμε πώς να δεχόμασταν ένα γκολ τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα. Έπαιξε ρόλο κι η κούραση μετά από ένα σημείο».

Πηγή: filathlos.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ