“Δεν περίμενα τόσο καλό το Σεράγεβο”

“Δεν περίμενα τόσο καλό το Σεράγεβο”

Eντυπωσιασμένος με την εμφάνιση της Σεράγεβο δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου ανέφερε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν μια μεγάλη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο περάσαμε δύσκολες στιγμές. Δεν μπορούσαμε να ανακόψουμε την εκρηκτικότητα των αντιπάλων. Σταθήκαμε τυχεροί που δεν δεχθήκαμε κι άλλα γκολ. Αυτό που δεν μπορέσαμε να κάνουμε στο πρώτο μέρος το κάναμε στο β΄ κρατώντας την μπάλα. Από εκεί και πέρα αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο τέλος θα μπορούσαμε να φτάσουμε και σε άλλο γκολ.

Από την εικόνα του αγώνα σήμερα είδαμε ότι και στον επαναληπτικό θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή απέναντι σε αυτή την ομάδα. Δεν περίμενα τόσο καλό το Σεράγεβο. Διαθέτει παίκτες με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και καλούς στο ένας εναντίον ενός. Μας έλειψε η καλή κυκλοφορία και μπορώ να σας πω ότι στη ρεβάνς δεν θα δείξουμε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου».

Για την εμφάνιση του Πίτου Γκαρσία: «Ο Πίτου είναι ένας παίκτης που από πέρυσι βελτιώνεται συνεχώς. Είναι μπαλαδόρος και το δείχνει στον αγωνιστικό χώρο».

Για το 3-5-2: «Είναι ένα σύστημα που το δουλεύουμε και θα το βελτιώσουμε. Μπορεί σε κάποια ματς του πρωταθλήματος να το χρησιμοποιήσουμε».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ