Μένει ελεύθερος και φοράει τα πράσινα ο Σίλντενφελντ

Μένει ελεύθερος και φοράει τα πράσινα ο Σίλντενφελντ

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της ολικής ανατροπής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στο θέμα του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε την Πέμπτη επαφή με τους παράγοντες της Ντινάμο Μόσχας και έχοντας σε ανοιχτή γραμμή τον ατζέντη του Σίλντενφελντ, Μάριο Κνεζ βρέθηκε η «χρυσή τομή». Εάν οι Ρώσοι δεν επιφυλάσσουν νέα αρνητική έκπληξη, τότε το πρωί της Παρασκευής θα πέσουν οι υπογραφές λύσης του συμβολαίου του Κροάτη παίκτη με τη Ντινάμο, δίχως ο «Σίφο» να έχει οικονομικές αξιώσεις από την ομάδα όπου ανήκει. Και βέβαια μόλις συμβεί αυτό, ο Παναθηναϊκός θα κάνει δικό του τον παίκτη για την επόμενη τριετία με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν τα 350.000 ευρώ.

Ο Σίλντενφελντ υποχρεώθηκε να κάνει σημαντική υποχώρηση για να πείσει τους Ρώσους να τον αφήσουν ελεύθερο. Από το συμβόλαιο των 700.000 ευρώ δεν αξιώνει ούτε σεντ προκειμένου να κερδίσει την επάνοδό του στον Παναθηναϊκό, υλοποιώντας την επιθυμία του.

Εφόσον το θέμα του «Σίφο» ολοκληρωθεί, ο Παναθηναϊκός αφήνει εκτός κατάστασης αναμονής τόσο τον Σκωτσέζο Γκάρι Κάλντγουελ όσο και τον Βέλγο Τίμοθι Ντεράικ αφού δεν θα αποκτήσει άλλο στόπερ. Ήδη υπάρχουν διαθέσιμοι οι Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης ενώ στη συγκεκριμένη θέση μπορεί να παίξει και ο Μέντες.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ