Επιμένει ο Σουάρες: Δεν τον δάγκωσα, έχασα την ισορροπία μου

Επιμένει ο Σουάρες: Δεν τον δάγκωσα, έχασα την ισορροπία μου

 

Στη δημοσιότητα δόθηκε η υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε ο Λουίς Σουάρες για τη διαβόητη πλέον μουντιαλική φάση με τον Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έστειλε επιστολή την περασμένη Τετάρτη, εξηγώντας:

«Σε καμία περίπτωση δεν συνέβη όπως εσείς περιγράφετε. Δεν ήταν δάγκωμα ούτε καν προσπάθεια για δάγκωμα. Εκείνη τη στιγμή της φάσης έχασα την ισορροπία μου και μην έχοντας σταθερότητα, έπεσα πάνω στον ώμο του αντιπάλου μου. Τότε χτύπησα το πρόσωπο μου πάνω του, με συνέπεια να έχω μία μελανιά στο μάγουλο μου και έναν δυνατό πόνο στα δόντια μου».

Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA όμως που αποτελούταν από επτά μέλη, όπως είναι γνωστό δε δέχτηκε την τοποθέτηση του Σουάρες και τον τιμώρησε με βαριά ποινή. Τέλος και ο Μεξικανός διαιτητής, Μάρκο Ροδρίγκες χρειάστηκε να στείλει απολογία, επειδή δεν είδε το συμβάν.

«Η μπάλα βρισκόταν σε άλλο σημείο και δεν είχα την προσοχή μου σε αυτούς τους δύο παίκτες», έγραψε, με τη φάση να διαφεύγει επίσης της προσοχής των βοηθών του, αλλά και του παρατηρητή.

 

Πηγή: gazzetta.gr 

 

Διαβάστε επίσης:

Ο πιο φτωχός Πρόεδρος μιλά για τον Σουάρες

Στο πλευρό του Σουάρες η Ένωση Ποδοσφαιριστών

Και ο Κιελίνι στο πλευρό του Σουάρες

ΦΩΤΟ-Υποδοχή ήρωα στον Λουίς Σουάρες

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ