Με πάθος και πείσμα για τη νίκη

Με πάθος και πείσμα για τη νίκη

Η ώρα της Εθνικής ομάδας έφτασε. Ώρα για να γράψει ιστορία και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές μας δηλώνουν πανέτοιμοι για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού (23:00, pamesports.gr, real fm).

Η Εθνική ομάδα δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο τερματοφύλακας Ορέστης Καρνέζης. 

«Ελπίζουμε να νικήσουμε και να μην είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στο Μουντιάλ. Έχουμε προετοιμαστεί, το θέλουμε και είμαστε έτοιμοι. Δεν φοβόμαστε. Ο καθένας πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και όλοι μαζί να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», τόνισε ο Καρνέζης.

Η καρδιά της Ελλάδας από χθες χτυπάει κυριολεκτικά στη Φορταλέζα στην πόλη που θα αγωνιστεί η Εθνική απέναντι στους Ιβοριανούς. Οι διεθνείς μας έφθασαν στη Φορταλέζα χθες και εκεί τους υποδέχθηκαν εκατοντάδες Έλληνες φίλαθλοι. Κάποιος απ΄ αυτούς κάλεσε το Γιώργο Καραγκούνη να πάει για διακοπές στην Κρήτη. 

Ο Έλληνας διεθνής απάντησε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο: «Με συγχωρείτε αλλά δεν μπορώ. Θα βρίσκομαι εδώ στη Βραζιλία για να αγωνιστώ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Για την Εθνική μας ομάδα ζητούμενο είναι το γκολ, σημείωσε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Η ομάδα έχει ξαναβρεθεί σε αυτή την κατάσταση στο EURO 2012. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η αυτοσυγκέντρωσή μας να είναι στα επίπεδα που ήταν και στο ματς με την Ιαπωνία και όχι όπως ήμασταν πνευματικά στην αναμέτρηση κόντρα στην Κολομβία. Γνωρίζει ο καθένας από εμάς, μαζί φυσικά κι εγώ, τι πρέπει να κάνουμε», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Καραγκούνης θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Κώστα Κατσουράνη δίπλα στον Παναγιώτη Κονέ, κάτι που σημαίνει πως ο Γιάννης Μανιάτης θα οπισθοχωρήσει για να αγωνιστεί στη θέση του αμυντικού χαφ.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστεί ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να γυρίζει προκειμένου να “ανοίγει” την άμυνα των Αφρικανών με κάθετες μπαλιές. Την δεξιά πλευρά θα καλύψει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Όσον αφορά την τετράδα στην άμυνα, αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει και θα αποτελείται από τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο κεντρικό αμυντικό “δίδυμο”, τον Βασίλη Τοροσίδη δεξιά και τον Χοσέ Χολέμπας αριστερά ενώ στην εστία θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση της Εθνικής στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ